Tudor Deaconu cetățean de onoare al județului Caraș-Severin

Tudor Deaconu cetățean de onoare al județului Caraș-Severin

Tudor Deaconu cetățean de onoare al județului Caraș-Severin

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, a înmânat astăzi, 9 aprilie 2024, într-un cadru festiv, titlul de „Cetăţean de onoare al judeţului Caraş-Severin”, domnului Tudor Deaconu, pentru merite deosebite în promovarea învățământului și creșterea prestigiului județului.
Acordarea titlului a fost votată, cu unanimitate de voturi în ședința din luna ianuarie 2024, inițiator al proiectului de hotărâre fiind consilierul județean Lucian Voina, care a susținut și “Laudatio”, subliniind faptului că domnia sa a fost și elev al profesorului Tudor Deaconu.

Citește și: Erou este acela care și-a dăruit viata unui lucru mai important ca el însuși!  Un astfel de erou este propunerea senatorului Marcel Vela pentru Cetățean de Onoare al județului!

În cadrul manifestării, ulterior înmânării titlului, invitații au avut ocazia să rememoreze, prin expozeul domnului Tudor Deaconu, momente din activitatea sa profesională, provocările întâmpinate în cariera didactică și în anii când a condus Casa Corpului Didactic Caraș-Severin, dar și să-i „cunoască” pe oamenii care, în momentele esențiale, i-au influențat parcursul în carieră.
“Mă bucur că putem onora, prin acest titlu, o personalitate a Caraș-Severinului de numele căruia se leagă o carieră de 45 de ani. Vă mulțumesc pentru efortul depus în slujba elevilor, a profesorilor și a celor care au avut numai lucruri bune de învățat de la dumneavoastră”, a declarat, cu acest prilej, președintele Romeo Dunca. 

Lasă un răspuns