Călători blocați în trenuri, din cauza inundațiilor!

Călători blocați în trenuri, din cauza inundațiilor!

Linia de cale ferată dintre stațiile Caransebeș și Balta Sărată, județul Caraș-Severin, a fost inundată, in această după-amiază, iar circulația pe magistrala 900, București-Timișoara, este blocată.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, traficul feroviar pe magistrala 900, București-Timișoara, este blocat între kilometrii 472+700 de metri – 472+900 de metri, în apropierea stației Balta Sărată, unde, din cauza ploilor abundente, linia de cale ferată a fost inundată.

Circulația feroviară între stațiile Caransebeș și Balta Sărată este închisă.

Sunt afectate două trenuri de călători, respectiv trenul care circulă pe relația Timișoara Nord-București Nord, care stationează în stația Caransebeș, și trenul care circulă pe ruta Orșova-Timișoara Nord, care este oprit în Balta Sărată.

Foto: Opinia Timisoarei

Tot în județul Caraș-Severin, traficul feroviar este blocat, joi după-amiază, și pe calea ferată între stațiile Brebu și Cornuțel Banat, unde a avut loc o alunecare de teren.

Călătorii au fost debarcați din trenuri și și-au continuat drumul cu autocare. Pentru remedierea avariilor a actionat personal CFR.

In acest moment, pentru inlăturarea efectelor fenomenelor meteo periculoase, pompierii militari intervin in localitățile: Zorlentu Mare, Zorlencior, Remetea, Delinești, Apadia, Gârliște, Oțelul Roșu, Caransebeș, Constantin Daicoviciu si Voislova.

Pe DN 58 Păltiniș-Brebu se circulă pe un sens. Apa a avut la un moment dat o adâncime de 100 cm, dar in prezent a scăzut la aproximativ 30 cm si pot circula doar autovehicule de mare tonaj.

Lasă un răspuns