Spitalul județean, actori mulți, piesă proastă

Spitalul județean, actori mulți, piesă proastă. Județul nostru este plin de actori, mulți foarte proști, care joacă mult teatru și pun in scenă piese de un tragi-comic absurd în fața unui public format din locuitorii județului, pus cu forța să asiste la aberațiile artistice ale unor regizori sforari.

Da, despre politicieni care au condus județul nostru până în 2020 este vorba, despre prietenii și neamurile susținute de aceștia și puși pe tot felul de funcții, cu sau fără pregătire, prezentați ca fiind mega-specialiști în domeniu medical, despre manevrele de culise din spatele acestor numiri, despre matrapazlâcurile de tot felul petrecute in acest spital.

Degeaba se încearcă rentabilizarea unității spitalicești, degeaba se cere respectarea programului de lucru de către medici, asistenți și ceilalți angajați, degeaba se cere închiderea spectacolului. Cărășenii sunt nevoiți să asiste continuu la un circ ieftin, din punct de vedere al calității, dar extrem de scump, privit din perspectiva banului contribuabilului. Pentru că toate aceste mascarade se produc pe bani publici.

Citește și: România oamenilor buni

Ce se întâmplă la “Spitalul Județean” este doar un promo la o mega-piesa ce se joacă de 30 de ani încoace. Un mic act din multele care se derulează în paralel prin județ. O mostra a modului în care se făcea teatru pe scena politico-administrativă în județ. Nu-i interesează și nici nu contează pentru ei că publicul nu-i mai suportă.

Prin urmare, numai contează, că undeva, in Caraș Severin, electoratul, în 2020 i-a trimis acasă pe acești actori, regizori și scenariști politici care credeau că nu vor rămâne niciodată fără public!

Lasă un răspuns