Seniorii din Moldova Nouă, turiști pentru o zi în Serbia

Seniorii din Moldova Nouă, turiști pentru o zi în Serbia

Seniorii din Moldova Nouă, turiști pentru o zi în Serbia.

50 de vârstnici din cadrul Asociației Pensionarilor din România – Filiala Moldova Nouă, precum și cei ai Asociației Pensionarilor din Banat ,,Clisura Dunării”, alături de primarul orașului Moldova Nouă, Ion Chisăliță, au renunțat pentru o zi la ,,meseria” de bunici, aceștia având parte de o excursie pe cinste în localitățile vecine din Serbia, respectiv Veliko Gradiște și Golubac.

Seniorii din Moldova Nouă

În ideea promovării turismului la orice vârstă, seniorii din Moldova Nouă au pornit cu bacul spre Serbia. Prima vizită a fost efectuată în orașul Veliko Gradiște. Aici, oaspeții au fost întâmpinați de funcționari din cadrul aparatului de specialitate al primarului Dragan Milici, cei care le-au prezentat vizitatorilor cele mai frumoase locuri și obiective turistice din zonă. Iar pentru a-i convinge pe cei prezenți că au cu se mândri, gazdele au condus delegația română în zona kilometrului zero din punct de vedere turistic: Lacurile de Argint.
Citește și: „Festivalul prieteniei”, sub semnul interculturalității la Moldova Nouă

Seniorii din Moldova Nouă

Itinerariul vârstnicilor din Moldova Nouă a continuat în orașul Golubac. Gazde, de această dată, au fost: primarul Nebojša Mijović împreună cu specialiștii din zona administrativă și cei din cadrul segmentului turistic. Invitații au avut ocazia să viziteze Cetatea Golubac și să-și reîmprospăteze cunoștințele despre aceasta. Turismul istoric a fost succedat de cel religios, mai exact vizita la Mănăstirea Tumane.

Seniorii din Moldova Nouă

 

Lasă un răspuns