S-a semnat contractul pentru modernizarea DJ 573 D, Răcășdia – Vrăniuț!

S-a semnat contractul pentru modernizarea DJ 573 D, Răcășdia – Vrăniuț!

S-a semnat contractul pentru modernizarea DJ 573 D, Răcășdia – Vrăniuț!

Echipa liberală de la conducerea Consiliului Județean Caraș-Severin a semnat contractul privind execuţia lucrărilor de „Modernizare DJ 573 D, Răcășdia (DN57)-Vrăniuț”.
Cu o valoare totală a investiției de aproximativ 16,6 milioane lei, prin modernizarea tronsonului Răcășdia – Vrăniuț, Consiliul Județean Caraș- Severin realizează un pas important în reabilitarea și dezvoltarea infrastructurii rutiere a județului.
„Am convingerea că prin semnarea contractului de astăzi vom reuși să oferim comunității din zonă și celor care tranzitează acest drum confortul și siguranța atât de necesare”, a declarat președintele Romeo Dunca.

Citește și: Președintele CJ, Romeo Dunca, ședința de lucru – consultare cu primarii în vederea repartizării celor 18,6 milioane lei alocate cheltuielilor privind drumurile județene și comunale în anul 2024

De asemenea, liderii liberali au semnat autorizaţia de construire pentru modernizarea Drumului Județean 571, pe traseul Moldova Nouă – Cărbunari – Sasca Montana – Ciuchici. În prezent a fost solicitată consilierilor, aprobarea depunerii cererii de finanţare către ADR Vest. Termenul limită de depunere este întâi aprilie. 47 de km reprezintă o investiție majoră, cu o valoare de circa 50 de milioane de euro.

Citește și: Primele proiecte aprobate pe Programul Național de Investiții ’’Anghel Saligny’’ în Caraș-Severin, prilej de satisfacție pentru aleșii liberali.

Drumul județean 571 facilitează accesul la Cheile Nerei, Lacurile Ochiul Bei și Dracului, spre localitățile Cărbunari, Padina Matei sau Moldova Nouă. În zonă există trasee pentru montainbike, raffting și escaladă.
#PNLCS
#DezvoltămCaras-Severinul
sursa: PNL Caraș Severin

Lasă un răspuns