Romeo Dunca – „Este momentul unei schimbări RADICALE!”

Candidatul PNL la Președinția Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca a continuat întâlnirile cu cetățenii din localitățile județului Caraș-Severin.

Recent a fost prezent în Caransebeș, Marga și Bucova.

Alături de domnia sa au fost candidații la consiliul județean si candidații la Primării,  Andra Plesa și Nicolae Preda și Romeo Răduță.

Pe Valea Bistrei echipei s-au alăturat doamna Valeria Schelean- Somfelean, deputat PNL, candidații la Consiliul Județea , Ovidiu Rădoi, Mircea Teodorescu, Marius Beșliu și Ioan Cojocariu, precum și primarul în funcție al localității Zăvoi, Iustin Doru Cirdei.

Împreună cu cetățenii s-au analizat soluțiile pentru rezolvarea problemelor comunităților locale.

Candidatul PNL la președinția Consiliului Judetean Caras Severin, Romeo Dunca s-a întâlnit și cu cetățenii din localitățile Cornereva, Verendin și Teregova.

Alături de el au fost candidații la consilier județean Radoi Ovidiu, Rujan Dumitru, Mircea Teodorescu, Ioan Cojocariu. S-au discutat și analizat soluțiile pentru rezolvarea problemelor comunităților locale – drumurile, infrastructura,valorificarea potențialului agricol și turistic al zonei.

In fiecare localitate au prezentat problemele specifice candidații PNL la Primării : Petru Balaci  la Cornereva, Ion Velescu la Verendin comuna Luncavița și Ilie Pîrvulescu la Teregova.

S-a discutat și de proiectul Guvernului PNL de introducere a gazului. Printr-o recentă Hotărâre de Guvern s-au declarat de importanță strategică realizarea conductei de gaze naturale pe traseul Orșova – Caransebeș .

Mesajul lui Romeo Dunca pentru cetățenii județului este foarte clar:

”Este momentul unei schimbări REALE! Va trebui să muncim foarte mult, să nu precupețim niciun efort și să fim între oameni…

Este necesar să câștigăm alegerile cu o largă majoritate ca să putem face SCHIMBĂRI RADICALE!”

– Romeo DUNCA pentru Consiliul Județean Caraș-Severin –

Și în Caraș-Severin #SePoate mai bine!

#AdministrațieLiberală#FinanțăriEuropene#ProtejareaMediului #DEZVOLTARE

FLORIN ȘTIUBE

 

Lasă un răspuns