Robert Nosal- știe, poate și va face pentru Berzovia!

Robert Nosal- știe, poate și va face pentru Berzovia!

Robert Nosal- știe, poate și va face pentru Berzovia! Este ambițios, perfecționist și perseverent, dar și altruist și onest, calități care l-au ajutat de a lungul anilor, cât și în perioada cât a activat ca și consilier local în comuna natală Berzovia.

În Berzovia se simte nevoia unor proiecte de dezvoltare, așa cum au făcut administrațiile liberale din restul județului. După ce va ajunge primar, liberalul Robert Nosal va atrage investițiile necesare. Dezvoltarea pe care o va crea administrația PNL din Berzovia, Gherteniș si Fizeș  va aduce localnicilor un trai mai bun, la ei acasă.

După ce am văzut entuziasmul echipei liberale din localitate, am încredere că, în 9 iunie, Robert Nosal va câștiga primăria și va duce Berzovia acolo unde ii este locul.
Citește și: Viitorul primar al Comunei Berzovia, Robert Nosal: „Împreună dezvoltăm Berzovia!”
Robert Nosal: „Ca liberali, știm că suntem în funcții publice pentru a fi în serviciul oamenilor și a le face viața mai bună. Obiectivul meu și al PNL este să ne asigurăm că bugetul comunei servește intereselor oamenilor. Ne propunem să cheltuim banii cu înțelepciune, astfel încât să îi ajute pe cetățeni să aibă un trai mai bun, de la zi la zi. Vom investi energie și pasiune în formarea generațiilor viitoare, vom aduce la standarde europene școlile comunei.”

În 9 iunie votăm Robert Nosal, votăm Romeo Dunca și echipa liberală de consilieri județeni pentru continuitate, pentru a face Caraș Severinul BINE!
(Comandat de PNL Filiala Caraș-Severin. Codul unic al Autorității Electorale Permanente pentru mandatarul financiar coordonator: 21240015)
(PE)

Lasă un răspuns