Raluca Turcan: ”Și eu, și Andra Pleșa, ținem cu fiecare gugulan!”

Raluca Turcan: ”Și eu, și Andra Pleșa, ținem cu fiecare gugulan!”

O delegație a Guvernului României a fost, ieri, în vizită de lucru în județul Caraș-Severin. Viceprim-ministrul Raluca Turcan și ministrul Fondurilor Europene Marcel Boloș, au fost prezenți  și la Caransebeș, unde s-au întâlnit cu delegația condusă de Andra Pleșa, candidatul  PNL la postul de primar al municipiului de  pe Timiș și Cerna.

„Veste bună: există posibilităţi de finanţare pentru principalele proiecte care vor aduce dezvoltarea în Caransebeș. Modernizarea infrastructurii rutiere, precum și reţeaua de apă și canalizare sunt printre priorităţile care vor beneficia de sprijinul total al Guvernului PNL.

ℹAceasta a fost concluzia întâlnirii pe care astăzi, am găzduit-o alături de subsecretarul de stat al Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Andrei Ungur și primarul interimar Marius Isac, la primărie.

ℹVizita a avut loc în contextul în care Guvern a adoptat ieri, cadrul normativ pentru ca municipiile să poată accesa fonduri europene prin programele operaţionale.

▶️Împreună cu doamna Viceprim-ministru Raluca Turcan și domnul Ministru al Fondurilor Europene Marcel Boloș, am făcut apoi, un tur al orașului, în zona centrală și în Parcul Teiuș, timp în care, am discutat cu propuneri concrete și idei, viziunea mea despre un Caransebeș al oamenilor.

✅A fost o zi care m-a încărcat cu optimism și cu încrederea că se poate să facem echipă bună pentru Caransebeș cu un Guvern PNL, condus de Ludovic Orban și o administraţie liberală și competentă”, a spus Andra Pleșa, candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Caransebeș.

#sepoate #GuvernPNL #administratieliberala

Viceprim-ministrul  Raluca Turcan și-a încurajat tânăra colegă în demersul  de a candida la funcția de primar al municipiului Caransebeș și a scos în evidență calitățile Andrei Pleșa pentru care merită să fie în fruntea administrației publice locale  a orașului de pe malurile râurilor Timiș și  Cernei.

„Am întâlnit-o pe Andra Plesa, candidata Partidului Național Liberal la funcția de Primar al Municipiului Caransebeș. Este caransebeșeancă trup şi suflet, jurist de profesie, liberală în convingeri și manager de carieră. În ultimii 4 ani, a fost consilier local, iar acum îşi arată îndrăzneala şi solidaritatea pentru comunitatea ei, la următorul nivel.

Ştie ce responsabilitate implică această decizie și îşi asumă. În același timp, pot spune că ambiția implică experiență și, cel mai important, contează legătura de suflet cu oraşul pe care vrei să-l reprezinți.

Proiectele de a transforma Municipiul Caransebeș într-un oraș european au potențial iar principalul scop ar fi de a reda tinerilor încrederea că și în orașul lor #sepoate. Aceste proiecte pot fi și trebuie susținute prin fonduri europene și sprijin guvernamental.

Şi eu, şi Andra Pleșa ținem cu fiecare gugulan!”, a spus Raluca Turcan, viceprim-ministru guvernului Orban.

#sepoate #împreună

FLORIN ȘTIUBE

Lasă un răspuns