Profil de candidat: ADRIAN LAURENȚIU DACICA – CONSILIER JUDEȚEAN

Profil de candidat: ADRIAN LAURENȚIU DACICA – CONSILIER JUDEȚEAN
Profil de candidat: ADRIAN LAURENȚIU DACICA – CONSILIER JUDEȚEAN
I se spune PROFESORUL, este omul care a crescut generații de tineri cu dragostea de părinte și harul de dascăl!
Adrian Laurențiu Dacica este un om dedicat și pasionat, a cărui viață profesională și personală se împletesc armonios în slujba comunității sale.
Încă din 2004, Adrian este membru al Biroului Federal al Federației Române de Lupte, un rol care îi permite să influențeze tinerii sportivi și să promoveze valorile sportului.
Din 2016, ocupă funcția de viceprimar al Municipiului Reșița, unde a demonstrat că se poate realiza schimbarea, transformând provocările în oportunități și având o viziune clară pentru viitor.
Experiența vastă ca antrenor și profesor-antrenor la Clubul Sportiv Municipal Reșița și la Clubul Sportiv Școlar Reșița, precum și ca antrenor coordonator la Centrul Național de Excelență și la Centrul Național Olimpic pentru Juniori, îi conferă o înțelegere profundă a disciplinei, muncii în echipă și a managementului eficient.
Recunoscut pentru meritele sale sportive, a fost recompensat cu Ordinul Meritul Sportiv Clasa a II-a de către Guvernul României în 2006 și desemnat antrenorul Nr. 1 al județului Caraș-Severin între 2002 și 2016.
Este un lider natural, un mentor dedicat și un promotor al sportului și educației fizice. Absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport din Bacău, el deține și un Masterat în Managementul Sportiv. Continuă să-și perfecționeze cunoștințele și abilitățile prin numeroase cursuri de formare și specializare, atât la nivel național, cât și internațional.
În calitate de viceprimar al Municipiului Reșița, Adrian Dacica a demonstrat cu prisosință că schimbarea este posibilă și că dezvoltarea comunității este o prioritate absolută. În viziunea sa, adevărata putere nu rezidă în dominare, ci în capacitatea de a inspira și de a ghida.
Dorința sa arzătoare de a contribui la bunăstarea comunității se reflectă în activitatea sa de voluntariat și în rolurile pe care le ocupă în diverse organizații și comisii. Adrian crede cu tărie că politica trebuie făcută din pasiune și convingere, iar experiența sa îndelungată în sport l-a învățat importanța disciplinei, respectului și muncii asidue.
A făcut parte din multe proiecte care au adus prosperitate și modernizare în Reșița. El înțelege că dezvoltarea unei comunități nu poate fi realizată de unul singur. De aceea, își dorește o echipă puternică, formată din oameni dedicați, integri și competenți, care împărtășesc aceeași viziune de progres și renaștere a orașului și a județului. Convingerea lui este că puterea unei comunități vine din coeziunea și determinarea membrilor săi.
Visul pentru Reșița și Caraș-Severin este de a transforma aceste locuri într-un model de dezvoltare durabilă, un spațiu în care fiecare cetățean să se simtă valorizat și să aibă oportunități reale de creștere și realizare personală. Cu fiecare proiect finalizat, cu fiecare inițiativă susținută, Adrian Laurențiu Dacica dovedește că pasiunea, munca asiduă și integritatea pot schimba destine.
„Nu mă voi teme niciodată de oamenii răi, fiindcă răutatea înseamnă slăbiciune, nu putere,” spune el parafrazând-o pe Irina Binder. În fața adversităților, Adrian rămâne ferm, ghidat de lumina interioară și de dorința neclintită de a face bine.
sursa: PNL Caraș-Severin (facebook)
(Comandat de PNL Filiala Caras-Severin. Codul unic al Autorității Electorale Permanente pentru mandatarul financiar coordonator: 21240015)
(PE)
@@followers

Lasă un răspuns