Președintele Nicolae Ciucă pune punctul pe I!

Președintele Nicolae Ciucă pune punctul pe I!

Președintele Nicolae Ciucă pune punctul pe I! Președintele PNL, Nicolae Ionel Ciucă, a transmis un mesaj extrem de pragmatic ce conține esența implicării sale și a Partidului Național Liberal în viața politică a României:

’’ Am intrat la guvernare pentru a aduce stabilitate. În politică, în guvern, în societate.
Îndemn guvernanții care au uitat această motivație în ultimii ani să își reamintească de angajamentul lor, să își aducă aminte ce ne-am propus să realizăm pentru români și pentru țară, în vremuri complicate.
În contextul acestor zile, saturat de discurs politic, să nu uităm că suntem aici pentru oameni. Nu pentru noi și nu pentru funcții.
Să ne amintim ce le-am promis românilor. Nu am promis nimănui conflicte, nu asta e menirea noastră aici.’’ Precizează liberalul care ne-a obișnuit deja, cu o firească și sinceră prezență în viața publică.
Conform postării PNL CS, președintele Nicolae Ionel Ciucă tranșează foarte clar scopul formațiunii pe care o conduce:
’’ Ne așteaptă încă multă muncă în următorii ani. Avem oportunitatea să aducem mai mulți bani europeni, să îmbunătățim sistemul de sănătate, să creștem veniturile tuturor și să dezvoltăm comunitățile. Asta e promisiunea noastră și este jurământul pe care l-am făcut românilor, pentru care conflictele și discuțiile despre funcții nu înseamnă nimic și nu le fac cu nimic viața mai bună.”
Citește și: Deputatul Dumitru Rujan: „Am decis să îmi asum candidatura la primăria municipiului Caransebeș”
Dealtfel, liderul liberalilor din România, Nicolae Ionel Ciucă, și-a precizat cu fermitate crezul său politic:
 „Să fii politician cu adevărat înseamnă să te dedici comunității, pentru că <<politician>> nu înseamnă doar să fii parlamentar. Politică se face și la nivelul comunei și la nivelul orașului mai mic. Să te dedici comunității, să faci politică pentru oameni, să faci politică din convingere, să faci politică din loialitate, din dragoste față de oameni. Asta înseamnă să fii politician.”
Într-o perioadă de frământări politice președintele Ciucă reamintește întregii clase politice care îi sunt prioritățile.

Lasă un răspuns