Pregătirile pentru anul școlar 2020-2021 au intrat în linie dreaptă!

Pregătirile pentru anul școlar 2020-2021 au intrat în linie dreaptă!

COMUNICAT DE PRESĂ

În perioada următoare, 04.09.2020 – 10.09.2020, Inspectoratul Școlar Județean Caraș-Severin demarează întâlnirile de lucru pentru consultarea și îndrumarea directorilor din unitățile de învățământ, în vederea pregătirii în condiții optime a activității pentru anul școlar 2020-2021, în contextul epidemiei de COVID.

Cu caracter orientativ în organizarea activității didactice, directorii au la dispoziție ghidurile publicate de Ministerul Educației și Cercetării și disponibile la adresa educatiacontiuna.edu.ro.

La întâlniri participă reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean, managerii unităților de învățământ din Caraș-Severin, reprezentanții administrațiilor publice locale, reprezentanții părinților și ai elevilor.

Întâlnirile vor avea loc pe zone geografice (Reșița, Caransebeș, Oravița, Moldova Nouă, Oțelu Roșu, Băile Herculane), iar la sfârșitul perioadei alocate acestora, vor fi comunicate public scenariile pe baza cărora vor funcționa școlile din județul Caraș-Severin și se vor desfășura activitățile didactice, la debutul anului școlar  2020-2021.

 Purtător de cuvânt al ISJ Caraș-Severin –  Inspector Școlar prof. Ion CHIOSA

Lasă un răspuns