Povestea luptei pentru a face BINE, cu Romeo Dunca

Povestea luptei pentru a face BINE, cu Romeo Dunca
Povestea luptei pentru a face BINE, cu Romeo Dunca

Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, vorbește cărășenilor despre lupta pentru a face BINE pentru Banatul Montan. 

„Eu nu am veni aici să mă îmbogățesc. Eu, cu fiecare zi ce trece sunt mai puțin avut decât am fost la începutul mandatului. Am venit pur și simplu pentru că vreau să fac ceva. Vreau să redau societății ceva din care ceea ce eu am primit de la ea pentru că mă consider norocos prin muncă și prin stăruință în a face lucruri bune.
Acesta a fost motivul care m-a animat și m-a adus în poziție să zic Da Trebuie să facem și se poate face. Mai ales acum după un mandat, am văzut că într-adevăr este momentul să dăm lovitura răului din Caraș pentru că acum mai important ca altădată, acum se poate face.
Citește și: Romeo Dunca, susținut de PNL, continua lupta pentru Caraș-Severin!
Acum putem să scăpăm de cancerul ăsta al județului carea fost: aranjamentele, știu eu, între conducerea județului și cei care au gestionat banul public. Acum se poate face și dacă oamenii vor ieși la vot și ne vor da Consiliul Județean, nu numai președintele și și consilierii. Să nu mai irosim 80% din energie să-l pierdem arătându-ne între noi.
Pentru ce? Pentru a bloca lucruri, pentru a nu se vedea că se poate face. Se poate face cu bani puțini lucruri faine, dar regula de bază trebuie să fie următoarea: „Luați mâna de pe banii județului. Lăsați banii județului oamenilor care a nevoie de ei.
„Suntem la centrul de comandă de la Dunca Expediții. De aici gestionăm toate ca camioanele din Europa, România. Facem 4 milioane de kilometri pe lună.
Cred că sunt singurul român, singură firmă românească care am început imediat după 1994 cu acționariat majoritar românesc. Și azi avem 30 de ani de existență, am rămas pe piață. Suntem mari contribuabili. Sunt două lumi diferite. La firmă se lucrează procentual mult mai mult.
La Consiliul Județean sunt încă printre ei care nu-și prea fac treaba. Avem și acolo oameni care muncesc mult, stau și peste program. Avem rezultate cu oameni mult mai puțini. A scăzut numărul de angajați, dar cei care au rămas lucrează și mai în draci.
Gândiți-vă că avem dublu certificate de urbanism, data autorizații de construire, avem proiecte.
Suntem în lucru cu 7 proiecte, 7 drumuri suntem în licitații. În situația în care noi, când am venit nu am găsit nimic sau mai bine zis am găsit DALI-uri care nu au avut nici o legătură cu realitatea. Au fost doar plătite fără să ne putem folosi de ele.
La Caraș încă mai este de lucru. Este nevoie de timp. Dacă rămânem tot noi, seceta asta care a început în 2020 pentru caracatița asta care a cuprins acest județ cu mulți, foarte mulți ani înainte ea se va usca pentru că nu o mai irigă nimic, știți nu mai curge prin țevile alea numai curge nimic în buzunarele lor.
Banii se duc cu toate că sunt puțini, dar sunt folosiți acum în folosul cetățeanului.”
PUBLICITATE ELECTORALĂ

Lasă un răspuns