Portret de candidat- OVIDIU PETRU BISTRIAN

Portret de candidat- OVIDIU PETRU BISTRIAN
Portret de candidat – OVIDIU PETRU BISTRIAN
La Oțelu Roșu, în 2001, Ovidiu Bistrian primea diploma de bacalaureat în informatică. Politehnica din Timișoara a consolidat domeniul pentru candidat. Trei ani mai târziu preda deja la același liceu în Oțelu Roșu. Germania îl găsește imediat după, unde începe o carieră în continuă ascensiune.
De la QA la Inginer DevOps Senior, Vodafone Group Services îi oferă platforma. Acolo dezvoltă capacitatea de a prelua responsabilități, abilități puternice de comunicare, colaborând îndeaproape cu toate părțile implicate într-un proces dar mai ales iscusința de a rezolva probleme.
Echipa de fotbal din Glimboca este condusă de el. Este președinte și contribuie la dezvoltarea sportului în comunitate, coordonând și promovând toate activitățile acesteia. Pasiunea îl poartă și la Asociația Sportivă Montană Banat, unde ca vicepreședinte, sprijină inițiativele de promovare a sporturilor montane și participă la organizarea de evenimente și activități comunitare, incluzând organizarea concursului de alergare montană Scorilo Sky Răce, cu care a atins un reach impresionant.

E administrator și la Pine Hill, una din cele mai căutate locații din Banatul Montan, unde gestionează operațiunile și strategia de dezvoltare, promovând turismul local.
În politică și administrație publică, odată cu candidatura la Consiliul Județean Caraș-Severin, își dorește coordonarea și îmbunătățirea ofertei turistice a județului, organizarea de cursuri de formare profesională pentru persoanele implicate în turism, incluzând specializări în fotografie.
Formarea de parteneriate cu liceele din județ pentru dezvoltarea unui program educațional de programare pentru copii, care să orienteze dezvoltarea abilităților IT și să încurajeze inovația tehnologică de la vârste fragede. Sprijină producătorii locali și încurajează crearea unui punct gastronomic reprezentativ pentru Caraș- Severin.
Transformarea Caraș-Severinului într-un centru vibrant pentru turism, educație și cultură, maximizând potențialul natural și uman al regiunii.
Aceasta este viziunea pe care o susține Ovidiu Bistrian și pe care speră să o promoveze, cu sprijinul comunității și al colegilor din Consiliul Județean.
Facem bine pentru cărășeni!
sursa: PNL Caraș-Severin (facebook)
(Comandat de PNL Filiala Caras-Severin. Codul unic al Autorității Electorale Permanente pentru mandatarul financiar coordonator: 21240015)
(PE)

Lasă un răspuns