Pompierii militari în slujba cetățenilor!

Pompierii militari în slujba cetățenilor!

Într-un comunicat al celor de la ISU Caraș-Severin, ni s-a transmis faptul că efective de pompieri militari intervin, ajutând cetățenii, ale căror gospodării au fost inundate.

„La această oră, în județul Caraș-Severin pompierii militari intervin în 4 localități: în Remetea Pogănici la 3 gospodării cu 3 motopompe, în Caransebeș la 4 beciuri din câte un imobil de pe str. Teiuș, Calea Severinului, Morilor și Zlagnei. În Dezești se intervine cu o motopompă pentru evacuarea apei dintr-o gradină, iar în Oțelu Roșu se intervine cu 3 motopompe pentru evacuarea apei la imobile din zona ștrandului.

” Aseară, în contextul inundațiilor înregistrate în ultimele zile, aproximativ 60 de pompieri militari au intervenit în 38 de situații în sprijinul cetățenilor din localitățile: Apadia, Zorlențu Mare, Caransebeș, Oțelu Roșu, Voislova, Iaz, Remetea Pogănici, Dezești și Brădișoru de Jos. De asemenea, pe raza a 10 UAT-uri au acționat în jur de 80 de pompieri voluntari și reprezentanți ai autorităților publice locale”, se mai menționează în comunicatul transmis de către reprezentantul ISU Caraș- Severin.

Lasă un răspuns