PNL Caraș-Severin – Comunicat de presă

PNL Caraș-Severin – Comunicat de presă

PNL Caraș-Severin – Comunicat de presă

În ultima perioadă unele formațiuni politice colportează tot felul de zvonuri cu privire la modul de angajare al PNL CS în campania pentru alegerile din 9 iunie, căutând să seducă membrii PNL pentru a fi potențiali candidați pe listele lor de la alegerile locale și județene.

Aceste partide sunt în multe UAT în penurie de resurse umane cu potențial electoral, iar PNL este o echipă de lideri la care au tânjit mereu și au visat cam toate partidele din Caraș-Severin.
Citește și: Liberal de cursă lungă, senatorul Ion Marcel Vela , demonstrează încă o data atașamentul său pentru dialog și unitate, fiind unul dintre artizanii reîntregirii familiei liberale prin fuziunea prin absorbție cu ALDE!
În concluzie, pentru a dezminți orice fel de zvonuri și a preveni potențiale diversiuni, facem următoarele precizări:
1)- În județul Caraș-Severin, Partidul Național Liberal nu va avea nici liste electorale comune și nici candidați comuni cu PSD în nicio localitate și nici la Consiliul Județean.
2)- Singura listă comună PNL-PSD este Lista candidaților pentru Parlamentul European, o formulă electorală ce are următoarele argumente politice:
● Dincolo de interesele locale diverse, PNL și PSD au un interes național comun. Trebuie să consolidăm influența României la Bruxelles și să dăm un semnal clar că extremismul n-are nicio șansă în România.
● Alianța PNL-PSD pentru europarlamentare este cea mai bună soluție pentru fonduri europene în România, pentru influență românească reală la Bruxelles, pentru înfrângerea extremismului aici, acasă.
● Oferta PNL-PSD pentru europarlamentare e cea mai credibilă ofertă de pe scena politică românească.
● Obiectivele comune ale acestor partide europene sunt: dezvoltarea economică a Europei, asigurarea securității ei și limitarea forțelor extremiste și populiste care vor să submineze unitatea europeană.
În rest, rămâne cum am stabilit!

Președinte PNL Caraș-Severin,
Senator Ion Marcel Vela

Lasă un răspuns