Partidul Național Liberal va reda românilor Parlamentul!

Situația epidemiologică generată de coronavirus obligă pe toată lumea ca pregătirile alegerilor parlamentare din 6 decembrie și implicit campania electorală să fie una atipică și să se desfășoare după regulile de protecție sanitară adoptate în contextul pandemiei de Covid 19.

Partidul Național Liberal filiala Caraș-Severin este un model de organizare de înaltă ținută și asta pentru că principiile liberale și liniile directoare ale organizației județene sunt ferm stabilite de președintele filialei, Ioan Marcel Vela, ministrul afacerilor interne din guvernul României.

Candidații Partidului Național Liberal la Parlamentul României au fost prezenți astăzi în mai multe localități din Caraș-Severin pentru a se întâlni cu cetățenii. Întâlnirile au avut un număr redus de participanți, respectând reglementările impuse de pandemie.

Ion Marcel Vela și Pavel Bochescu – candidați la Senat – împreună cu Ion Chisăliță și Doru Coșei candidați la Camera Deputaților au fost în Băile Herculane și comunele din zonă. Unul dintre subiectele importante este promovarea proiectelor legate de conducta de gaze naturale Orșova – Caransebeș. Construirea acestei conducte a fost declarat Proiect strategic de către Guvernul PNL.

Jaro Marșalic, Dumitru Rujan și Brian Filimon candidați la Camera Deputaților împreună cu Ovidiu Rădoi candidat la Senat și Dan Stan- vicepreședinte al Consiliului Județean Caraș-Severin s-au întâlnit cu locuitorii din Bocșa și comunele de pe Valea Bârzavei.

Am deblocat Caraș-Severinul, vom debloca și România!#redăm românilor Parlamentul!

Lasă un răspuns