Oravița chiar are nevoie de un primar ca la carte! L-a găsit! Este Doru Novăcescu!

Oravița chiar are nevoie de un primar ca la carte! L-a găsit! Este Doru Novăcescu!

Doru Novăcescu este candidatul PNL la funcția de primar al orașului Oravița și are ca principale obiective dezvoltarea cartierelor localității, dar mai ales securitatea și siguranța cetățenilor.

Cartierele orașului trebuie să aibă un mediu ambiental pentru crearea unui mediu de viață curat și sigur pentru toți locuitorii  Oraviței.

Echipa propusă de Doru Novăcescu la administrația publică a orașului Oravița va înființa un program permanent, cu rol proactiv, pentru a monitoriza situația activităților infracționale din toate cartierele orașului.

Eforturile echipei Doru Novăcescu se vor îndrepta  spre formarea și punerea în aplicare a unui mod de viață sănătos și activ prin refacerea parcurilor orașului, construirea pistelor de biciclete și traseelor pietonale, dar și a facilităților pentru persoanele cu nevoi speciale ce vor fi create sau refăcute, după caz, pentru a putea fi utilizate în condiții de siguranță.  Se va crea sau moderniza în fiecare cartier al orașului centre de recreere accesibile atât persoanelor tinere cât și vârstnicilor și locuri de joacă pentru copii.

Doru Novăcescu știe ce înseamnă eficiența muncii în echipă și are o vastă experiență în  managementul  aplicat.

„Munca unui primar este foarte importantă, mai ales dacă primăria pe care o preia în administrare are nevoie de un efort masiv pentru soluționarea unor probleme majore cu care cetățenii se confruntă.

Aici intervine susținerea echipei, iar munca are rezultatele dorite dacă echipa este una competentă și unită.

Le mulțumesc celor care au ales să facă parte din echipa mea, celor pe care mă voi baza de acum înainte, deoarece munca nu va fi una ușoară.

Știm cu toții ce probleme există în Oravița și satele din jur, însă totodată știm ce potențial există și cât de mult se poate schimba în bine viitorul orașului și a localităților din jur dacă în administrație există oameni cărora le pasă de binele tuturor cetățenilor.

Vom munci pentru un trai mai bun al orăvițenilor și locuitorilor din satele aparținătoare, pentru străzi asfaltate, trotuare amenajate, parcări și iluminat stradal, modernizarea și extinderea rețelei de apă și canalizare, dispensare moderne, locuri de muncă și investiții în toate domeniile importante.

Alături de echipa mea, vă mulțumesc și vă aștept la vot pentru a aduce un suflu sănătos în administrația locală.” 

Novacescu Doru- Inginer, antreprenor

Cotârlă Nicolae- Inginer

Andrițoi Matei – Administrator

Gagiu Ioan – Inginer

Bompa Radu – Profesor

Ciobanu Olariu Ionela – Profesor

Apetrei Constantin – Pensionar

Schinteie Laura Zlatinca – Asistent manager

Cîmpean Septimiu – Inginer, pensionar

Runcan Viorel- Inginer, administrator

Negruț Claudia- Administrație publica

Spreitzer Piști – Șofer

Bengescu Gheorghe – Pensionar

Mărcuș Marcel Adrian – Inginer, administrator

Adam Mirela – Inginer

Radu Cătălin – Tehnician

Corcan Paula – Jurist

Torz Vasile – Pensionar

Said Benone Andrei – Mecanic

Miloș Bogdan – Administrator

Ene Camelia – Profesor

Mateievici Iosif – Șofer

Vă mulțumim pentru susținere. – Doru Novăcescu – candidatul PNL la funcția de primar al orașului Oravița.

Lasă un răspuns