Multă sănătate, Cristian Pătru!

Multă sănătate, Cristian Pătru!

Președintele secției de handbal  a rosso-nerilor Cristian Pătru se află  într-o situație în care sănătatea îi este pusă în pericol și drept urmare se dedică în această perioadă strict recuperării medicale.

  „Eu de duminică încolo mi-am șters și facebook și ziare și absolut tot din viața mea și încerc să mă concentrez pe familie și pe însănătoșirea mea grabnică. În momentul acesta, asta fac și până mă însănătoșesc asta voi face! Vă mulțumesc mult de înțelegere”, ne-a precizat Cristian Pătru.

    Președintele reșițean are probleme medicale de trei săptămâni de zile care țin de infectarea cu coronavirus și îi dorim din tot sufletul să se înzdrăvenească și să revină cu forțe proaspete în fruntea echipei reșițene, care trece și ea prin momente mai puțin fericite, fiind lanterna roșie a campionatului Ligii Zimbrilor, însă acest lucru este în principal generat din varii motive, cel mai important fiind cel legat de celeritatea oficialităților la diligențele birocratice legate de revenirea la echipă, în condiții de pandemie, a jucătorilor din străinătate.

Subscriem la cele scrie pe pagina de socializare de un suporter al echipei: Ana-Maria DeakIndiferent de locul din clasament,indiferent de ligă .. suporterii adevărați rămân lângă echipă❤️🖤”

Nimic mai adevărat!

FLORIN ȘTIUBE

Lasă un răspuns