Mircea Ion Serafin a fost investit primar al comunei Berzovia: ”O să fiu un primar pentru fiecare cetățean al comunei”

Mircea Ion Serafin a fost investit primar al comunei Berzovia: ”O să fiu un primar pentru fiecare cetățean al comunei”

Ceremonia de investire a noului primar al comunei Berzovia a avut loc ieri după amiaza, într-un cadru festiv la Căminul Cultural al localității.

Au participat din partea administrației publice județene, prefectul județului Caraș-Severin, Cristian Gâfu și Dan Stan, subsecretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne și consilier județean, iar Liviu Brumar consilierul județean PNL originar din Berzovia a asigurat oficialitățile de gazdă.

În preambulul ședinței, preotul paroh al comunei Berzovia, Zaharie Petrică Ghimboașă a ținut o emoționantă slujbă religioasă, iar fiecare membru la Consiliului Local  a depus jurământul de credință și  investire.

Componența Consiliului Local Berzovia este următoarea:

PNL: Simona Monica Jivan, Cosmin Claudiu Bold, Robert Nosal, Ioan Eugen Bejan, Sorin Lucian Bunda, Mihai Vasile Dragoș, Florin Nicolae Samuilă, Bulgar Flavius Raymond.

PRO România: Gheorghe Racolța.

PSD: Petrică Borodi, Sorin Lucian Bunda, Ludovica Frimu, Florin Sebastian Bruzu, Ion Adrian Mercea.

Liviu Brumar este un real lider al organizației locale PNL, omul locomotivă care a mișcat societatea locală și a demonstrat  că #se poate și la Berzovia.

Liviu Brumar

„În comunitatea noastră aveam nevoie de administrație publică locală eficientă. Sunt foarte emoționat și vă mulțumesc tuturor pentru că am fost o echipă, pentru că facem parte dintr-o echipă și am dovedit #că se poate. Mulțumesc și mult succes”, a spus Liviu Brumar consilierul județean și președintele PNL Berzovia.

Dan Stan – subsecretar de stat in MAI

„Mă bucur să văd o așa asistență, rămasă și afară. Știu ce greu a fost să câștigați un asemenea mandat indiferent care dintre dumneavoastră, pentru că în campanie fiecare încearcă să arate cât de mult  dorește binele comunității. De la dorințele din campania electorală trebuie să treceți la activități concrete, practice și să demonstrați că și comuna Berzovia poate să arate astfel decât arată în prezent. O să beneficiați de sprijinul meu necondiționat, sper să facem treabă toți împreună și peste patru ani de zile să se vadă ceva concret în activitatea primarului  și a dumneavoastră a domnilor consilieri. Toate felicitările domnului primar, a doamnelor și domnilor consilieri și vă doresc succes în continuare”, a spus Dan Stan, subsecretarul de  stat al Ministerului Afacerilor Interne.

primarul Mircea Serafin și prefectul Cristian Gâfu

„Consiliul Local Berzovia fiind legal constituit, o să fiți convocați în următoarea ședință pentru a vă începe munca, pentru a alege comisiile de specialitate și pentru a vă alege viceprimarul. Eu în calitate de prefect și de om vă spun că pentru mine, astăzi se îndeplinește o așteptare de 22 de ani. Atâta timp cât voi fi prefect, comuna Berzovia, prietenii mei, vor avea tot sprijinul meu. Nu întâmplător se află în această sală și domnul Dan Stan. L-am invitat pentru că am muncit împreună foarte mult în ultimii ani și domnule primar (se adresează către Mircea Serafin) aveți o mare responsabilitate, nu numai față de cetățenii comunei Berzovia în mandatul dumneavoastră. Aveți o mare responsabilitate față de mine, de domnul Dan Stan și față de Liviu Brumar, pentru că alegerile se fac de către oameni, iar desemnările de către echipe care-și pun încrederea în oameni. Vă rog să nu uitați și să ne faceți mândrii de mandatul dumneavoastră! Nu o să fiu doar prieten cu dumneavoastră, o să fiu și cel care vă verifică activitatea din punct de vedere legal și care vă îndrumă atunci când aveți nevoie! Să vă dea Dumnezeu sănătate la toată lumea, acum când trecem cu toții într-o perioadă grea datorită pandemiei, să aveți grijă de sănătatea dumneavoastră și a celor apropiați, să uitați timp de patru zile că au fost alegeri și să munciți cu toții pentru binele comunei dumneavoastră”, a spus Cristian Gâfu, prefectul  județului Caraș-Severin.

„Vreau să mulțumesc în primul rând familie mele, soției mele în special , care m-a susținut pe toată durata campaniei. Vreau să mulțumesc echipei PNL Berzovia pentru sprijin și unitatea de care a dat dovadă și vă promit că o să fiu un primar pentru fiecare cetățean al comunei Berzovia și mă refer aici la cele trei sate, Berzovia, Fizeș și Gherteniș.

Orice problemă pe care o aveți, să veniți să o dezbatem și să-i găsim o rezolvare. Vă mulțumesc că ați venit  și celor de pe margine care nu sunteți implicați direct. Vă mulțumesc pentru tot”, a spus noul primar ales al comunei Berzovia, Mircea Serafin.

Lasă un răspuns