Marcel Vela: ”Vă transmit tuturor cele mai calde urări de sănătate și speranță, cu ocazia Sărbătorii Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil”

Marcel Vela: ”Vă transmit tuturor cele mai calde urări de sănătate și speranță, cu ocazia Sărbătorii Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil”
Ioan Marcel Vela ministrul afacerilor interne din Guvernul Orban a transmis astăzi un mesaj de felicitare tuturor românilor care-și serbează astăzi ziua onomastică, Sfinții Arhangheli Mihail si Gavriil, care sunt și ocrotitori spirituali ai Jandarmeriei Române
„Dragi români,
Ne-am fi dorit cu toții să îi sărbătorim pe cei apropiați în cu totul alte condiții, dar trăim momente dificile pentru întreaga creștinătate.
Cu atât mai mult simt nevoia, astăzi, să vă transmit tuturor cele mai calde urări de sănătate și speranță, cu ocazia Sărbătorii Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil.
Colegilor noștri, jandarmi, cei care îi au ca ocrotitori spirituali pe cei doi Sfinți Arhangheli, le transmit aceleași gânduri bune și le doresc – lor și tuturor camarzilor din MAI – să fie alături de români cu credință și patriotism.
Dragi români, să nu uităm în această zi, să-i pomenim în gândul nostru și pe făuritorii unității de neam și limbă ai românilor, precum Mihai Viteazul, Mihai Eminescu și alți ostenitori patrioți pentru demnitatea și bunăstarea spirituală a poporului nostru.
Energia oricărui popor de a învinge greutățile stă în izvorul de putere pe care ți-l dă istoria, tradiția și credința. Îmi doresc să ne regăsim puterea de a merge mai departe toleranți, înțelegători, buni, dar mai ales solidari cu cei din jurul nostru.
Fie ca în aceste zile dificile pentru toată omenirea, să își facă loc și veștile bune prin mijlocirea Arhanghelului Gavriil, iar Arhanghelul Mihail să ne apere și să ne însuflețească în lupta grea pe care o avem de dus cu acest dușman necunoscut!
La mulți ani cu sănătate tuturor!” – Marcel Vela – ministrul afacerilor interne

Lasă un răspuns