Magda Lungu – Este vremea să facem Oțelu Roșu puternic!

Magda Lungu – Este vremea să facem Oțelu Roșu puternic!

Magda Lungu este candidatul PNL la primăria orașului Oțelu Roșu și prin proiectele propuse de ea pentru dezvoltarea orașului natal ne demonstrează tuturor că are o bogată experiență administrativă.

 Atragerea fondurilor europene este obiectivul major al candidatului Magda Lungu, precum  și crearea unui parc industrial la Oțelu Roșu.

Îmi doresc pentru următorii patru ani să conduc Oțelu Roșu spre un viitor dezvoltat #complet.

Atragerea fondurilor europene este una dintre prioritățile mele, deoarece prin capitalul #european colectat putem crea context stabil pentru o evoluție durabilă.

Susțin micii agenți economici, afacerile la început de drum și îmi doresc ca toate persoanele plecate din țara noastră să se întoarcă acasă, de data aceasta, la mai bine! Îmi doresc să construiesc un Oțelu Roșu unde cetățenii sunt sprijiniți, unde sunt remunerați pe măsura muncii depuse, dar și unde sunt cu adevărat #respectați.

Vreau pentru orașul nostru o ascensiune pe toate planurile, motiv pentru care îmi propun să creez un birou de consultanță pe fonduri europene pentru a ghida tinerii antreprenori și nu numai, spre atragerea fondurilor necesare construirii unui trai aici, #acasă.

#ÎmpreunăFacemOțeluPuternic #MagdaLunguPrimar

Crearea unui #parc #industrial în orașul nostru este imperativ necesară!

M-am implicat până acum în evoluția comunității noastre prin posibilitățile pe care le-am avut. Incepând de ACUM încerc să-mi creez noi oportunități de a ajuta dezvoltarea fiecărui domeniu de activitate in orașul nostru!

Îmi propun crearea unui parc industrial având toată deschiderea față de investitori, pentru a consolida bugetul local, dar mai ales pentru a crea noi locuri de muncă.

Parcul industrial urmează a fi realizat din fonduri europene și poziționat la distanță de zonele rezidențiale, respectând o încadrare perfect proporționată pe zone de acces.

Avem nevoie de oportunități la noi acasă! Fiecare cetățean trebuie să aibă dreptul de a avea acces la un loc de muncă aproape de casă, aproape de familie, în comunitatea în care trăiește.

Este vremea să facem Oțelu puternic! – Magda Lungu -candidatul PNL la primăria orașului Oțelu Roșu.

Lasă un răspuns