Încep lucrările de reabilitare la Liceul Teoretic “General Dragalina”, Oravița

Încep lucrările de reabilitare la Liceul Teoretic “General Dragalina”, Oravița

Încep lucrările de reabilitare la Liceul Teoretic “General Dragalina”, Oravița. Investiția este evaluată la 15,3 milioane de lei. În cel mai scurt timp constructorul va demara lucrările de reabilitare.

„Reabilitarea clădirii  „Liceului Teoretin General Dragalina ” este o dovadă că școlile orăvițene au rămas o prioritate și continuăm să investim în baza materială a prestigiosului liceu orăvițean. Toate aceste investiții vor transforma în realitate ceea ce părea doar o provocare: readucerea la viață a centrului istoric, cu monumentele sale unice“, ne-a declarat primarul Dumitru Ursu.
Citește și: Alte 29 milioane de lei aduse la Oravița de primarul Dumitru Ursu!
Reabilitarea  unității școlare cu o veche tradiție în învățământul liceal din Banatul Montan a fost scoasă la licitație de Primăria Oravița. Clădirea liceului din Piața Ferdinand se află pe lista monumentelor istorice, fiind construită în 1873.

Astăzi, 12 februarie 2024, s-a emis AUTORIZAȚIA DE CONSTRUIRE în vederea executării lucrărilor de reabilitare la Liceul Teoretic “General Dragalina”, Oravita.

În data de  12 februarie 2024, s-a emis AUTORIZAȚIA DE CONSTRUIRE în vederea executării lucrărilor de reabilitare la Liceul Teoretic “General Dragalina”, Oravița.

Lasă un răspuns