Familia nevoiașă din Sasca Montană și-a găsit liniștea sufletească

Familia nevoiașă din Sasca Montană și-a găsit liniștea sufletească

Apelul umanitar pentru întrajutorarea familiei Gheorghe Botgros din comuna Sasca Montană nu a rămas fără ecou.

„Mulți Români cu suflet bun și iubitori au fost alături de noi în aceste zile, când eram decis să renunț la toate păsările și animăluțele noastre, pentru a-mi putea duce soția în data de 15 iulie 2020, la recuperare la o clinică privată în Timișoara. Și acești îngeri trimiși de Bunul Dumnezeu, nu numai că mi-au trimis bani pentru recuperare, dar mi-au trimis atât pentru a  plăti chiria pentru 14 zile cât stăm la Timișoara, dar și cât să pot să iau mâncare nouă, păsărilor și animăluțelor pe două luni de zile”, a precizat Gheorghe Botgros pe contul personal de facebook.

Lumea s-a mobilizat peste așteptările noastre. Am ajuns în Timișoara, miercuri (17 iulie – nr.), am fost la prima zi de recuperare. Soția este bine, este acum la masă, îi dau tratament, iar dimineața aceasta mergem la ora 10,00, la programare,” a declarat Gheorghe Botgros pentru Gazeta de Caraș-Severin.

Gesturile frumoase ale semenilor vin unul după altul și asta îl impresionează pe Gheorghe Botgros care prezintă  situația familiei sale cu  transparență.

„O familie tânără ne-a plătit cazarea până marți, la ora 12,00 la o pensiune în Timișoara, iar din 21 iulie va vorbi cu o altă familie de prieteni de ai lor să ne asigure cazarea în continuare. Suntem la recuperare până pe data de 29 iulie și familia tânără ne-a spus să nu cheltuim din banii strânși, să-i păstrăm pentru întoarcerea acasă. La sosirea în Timișoara, ne-au sunat, le-am spus unde suntem cazați, au venit acolo și s-au luat cu mâinile de cap, chiar m-au certat că am ales locul acela. Era un loc unde era multă mizerie, pentru că au stat niște muncitori. Eu eram mulțumit pentru că aveam un acoperiș deasupra capului, era după posibilități, dar familia tânără nu a acceptat sub nici o formă să stau acolo, cu soția bolnavă. și ne-au dus la Pensiunea „Timișoara”. M-a impresionat gestul și vreau să le mulțumesc tuturor pentru ajutor și doamnei doctor Adriana Burchici și al asistentelor dumneaei, pentru interesul deosebit pe care îl arată pentru ajutorarea soției mele. Vreau să vă mulțumesc și dumneavoastră, Gazetei de Caraș-Severin pentru că ați făcut apel la oamenii de bine, care s-au mobilizat și ne-au ajutat într-un moment greu pentru familia mea”, ne-a mai spus cărășeanul care a trecut cu bine peste o situație familiară pe care a considerat-o inițial fără ieșire.

https://gazetadecarasseverin.ro/apel-umanitar-de-urgenta-o-familie-din-sasca-montana-are-nevoie-de-ajutor/

„MĂ ROG BUNULUI DUMNEZEU SĂ VĂ BINECUVÂNTEZE CU VIAȚĂ VEȘNICĂ PE TOȚI. AMIN, AMIN, AMIN!!!” a fost mesajul lui Gheorghe Botgros către toți cei care l-au ajutat și susținut moral și material.

FLORIN ȘTIUBE

Lasă un răspuns