Elevii din Măureni sunt vicecampioni regionali la Cupa Satelor!

Elevii din Măureni sunt vicecampioni regionali la Cupa Satelor!

Elevii din Măureni sunt vicecampioni regionali la Cupa Satelor!

Cupa Satelor nu stă pe loc! Fazele regionale sunt in derulare. Puștii au fost pregătiți să își întâlnească rivalii din județele vecine.
În perioada februarie – martie 2024, Asociațiile Județene de Fotbal din toată țara au organizat fazele județene finale pentru Cupa Satelor. Aceasta este una din cele mai iubite competiții din România.
Cupa Satelor este destinată copiilor din mediul rural de la categoria de vârstă Under 13.
Campioana județului Caraș-Severin, UAT Comuna Măureni, a făcut parte din zona 7 alături de reprezentantele județelor Hunedoara (UAT Crișcior), Timiș (UAT Dumbrăvița) și Arad (UAT Livada).
Etapa zonală s-a desfășurat la UAT Livada, județul Arad, în data de 20 aprilie 2024. Turneul zonal s-a disputat după sistemul campionat, fiecare cu fiecare, un singur tur.

UAT Măureni s-a clasat pe locul doi. Elevii lui Sebastian Apostol au pierdut în meciul de debut în fața celor de la Dumbrăvița (0-8), au câștigat în fața celor de la Crișcior (1-0) și au făcut egal 2-2 cu gazdele de la Livada. Echipa din Dumbrăvița a obținut victorii pe linie cu toate celelalte participante.

UAT Măureni (antrenor Sebastian Apostol): Pușcaș Samira, Ivan Rareș, Dumitru David, Boitan Gabriel, Pop Cristi, Muntean Lucas, Mocanu Andrei, Baltag Denis, Jinga Flavius, Valean David, Mititiuc Alexandru, Muller Alexander, Pătrulescu Samuel și Toporas Alesio.
Citește și: Copiii din Măureni sunt campionii județeni la „Cupa Satelor”!

Federația Română de Fotbal a acordat premii, cupe, medalii, maieuri de departajare cu sigla competiției și 12 mingi fiecărei echipe participante.

Daniel Petcu, Manager Grow al FRF a deschis festivitatea de premiere: „Felicitări copiiilor pentru modul în care s-au prezentat la faza zonală și colegilor de la AJF Arad și domnului primar de la UAT Livada pentru organizare. Competiția U13 Cupa Satelor nu se desfășoară cu rezultate, importantă este participarea.
Scopul acestui turneu zonal a fost desemnarea echipei zonei 7 care vă va reprezenta la turneul final ce va avea loc în județul Buzău. Și de data aceasta, copiii de la Dumbrăvița vor reprezenta partea de sud-vest la turneul final.”
Turneul final are loc în județul Buzău la Sărata Monteoru pe perioada 9-12 mai 2024.

Lasă un răspuns