Dumitru Rujan viitorul primar al Municipiului Caransebeș

Dumitru Rujan viitorul primar al Municipiului Caransebeș

Dumitru Rujan viitorul primar al Municipiului Caransebeș: „Echipa PNL Caransebeș a desfășurat ieri o după-amiază intensă de campanie în cartierul Nord, având ca scop principal promovarea candidaturii mele pentru Primărie și ale colegilor mei pentru Consiliul Local.

Activitățile de campanie au inclus întâlniri cu cetățenii, discuții deschise despre problemele comunității și prezentarea planurilor de dezvoltare pentru viitorul orașului. Echipa noastră a fost primită cu căldură de locuitori, care și-au exprimat îngrijorările și au oferit sugestii pentru crearea calității vieții în cartier.

Prezența domnului senator Marcel Vela a fost un punct central al zilei de campanie, acesta aducând un plus de credibilitate și experiență echipei PNL. Domnul Vela a subliniat importanța implicării active în viața comunității și a promis sprijin pentru proiectele locale menite să modernizeze infrastructura și să dezvolte servicii publice de calitate. Domnul senator a discutat pe larg cu cetățenii, ascultându-le preocupările și oferindu-le asigurări că vocea lor va fi auzită în structurile decizionale ale orașului.

Aceste interacțiuni directe au fost apreciate de cetățeni, care au avut ocazia să înțeleagă mai bine programul electoral al PNL și să vadă angajamentul echipei noastre pentru un Caransebeș mai prosper și mai bine administrat.
Împreună facem schimbarea!
Vino și TU cu noi!”
(Comandat de PNL Filiala Caras-Severin. Codul unic al Autorității Electorale Permanente pentru mandatarul financiar coordonator: 21240015)
(PE)

Lasă un răspuns