Dumitru Rujan: „REPARĂM PREZENTUL! CONSTRUIM VIITORUL!

Dumitru Rujan: „REPARĂM PREZENTUL! CONSTRUIM VIITORUL!

Dumitru Rujan: „REPARĂM PREZENTUL! CONSTRUIM VIITORUL!

Am susținut apelul de proiecte „Primul student din familie”, destinat elevilor și studenților cu posibilități materiale reduse, oferindu-le oportunități de a-și continua educația și de a-și construi un viitor mai bun.
Misiunea mea este de a aduce Caransebeșului mândria și prosperitatea de odinioară prin proiecte esențiale pentru infrastructura locală, promovarea investițiilor și crearea de noi locuri de muncă. Împreună cu echipa PNL, sunt determinat să adun toate energiile pozitive și resursele din Caransebeș pentru a construi un viitor mai bun pentru toți locuitorii.
Voința de a munci și de a învăța mai mult decât ceilalți va fi un atu decisiv pentru o a doua modernizare a orașului. Alături de colegii de partid din organizația locală, vom găsi cele mai bune soluții și proiecte pentru o viață mai bună pentru toți caransebeșenii.”
Citește și: Dumitru Rujan: „Oamenii nu cer lucruri foarte mari, cer lucruri elementare!”
Pe 9 iunie votăm Dumitru Rujan și Romeo Dunca împreună cu lista de consilieri liberali pentru un Caraș- Severin liberal.
(Comandat de PNL Filiala Caraș-Severin. Codul unic al Autorității Electorale Permanente pentru mandatarul financiar coordonator: 21240015)
(PE)

Lasă un răspuns