Dumitru Rujan, cel mai bun candidat pentru Primăria Caransebeș

Dumitru Rujan, cel mai bun candidat pentru Primăria Caransebeș

Dumitru Rujan, cel mai bun candidat pentru Primăria Caransebeș.

Dumitru Rujan, cel mai bun candidat pentru Primăria Caransebeș, a declarat președintele PNL, Nicolae Ciucă. Acesta a venit la Caransebeș pentru a-și reafirma sprijinul acordat candidaturii liberalului Dumitru Rujan.

Dumitru Rujan, cel mai bun candidat pentru Primăria Caransebeș

Am avut deosebita onoare și plăcere de a-i avea în urbea noastră pe domnul Nicolae Ciucă, președintele Partidului Național Liberal, însoțit de secretarul general al partidului, Lucian Bode. Aceștia au venit la Caransebeș la invitația Preasfinției Sale, Episcopul Lucian.
Întâlnirea noastră a fost marcată de discuții importante și un angajament ferm din partea liderilor PNL de a sprijini dezvoltarea comunității noastre locale.
Citește și: Dumitru Rujan și Marian Corduneanu implicați activ în dezvoltarea fotbalului juvenil la Caransebeș

Un moment esențial al vizitei a fost reafirmarea sprijinului acordat de către Nicolae Ciucă și Lucian Bode candidaturii mele pentru funcția de primar al Municipiului Caransebeș. Cei doi lideri au subliniat faptul că sunt omul potrivit pentru a conduce administrația locală, datorită experienței și angajamentului meu față de comunitate, demonstrate in mandatul de deputat.

Citește și: Dumitru Rujan: „Oamenii nu cer lucruri foarte mari, cer lucruri elementare!”

De asemenea, discuțiile au subliniat încă o dată că sunt, fără îndoială, cea mai bună opțiune a electoratului caransebeșean, pentru a aduce o schimbare pozitivă în instituția primăriei din municipiu.

Dumitru Rujan:

Această întâlnire a evidențiat sprijinul puternic al conducerii PNL pentru candidatura mea, alături de echipa pe care mi-am format-o, și a subliniat angajamentul partidului de a colabora cu toți actorii locali pentru dezvoltarea comunității.

Dumitru Rujan, cel mai bun candidat pentru Primăria Caransebeș

Încurajat de acest sprijin, mi-am declarat o dată in plus hotărârea de a-mi continua eforturile pentru a câștiga alegerile și pentru a pune în aplicare planurile ambițioase pentru Caransebeș.
(Comandat de PNL Filiala Caras-Severin. Codul unic al Autorității Electorale Permanente pentru mandatarul financiar coordonator: 21240015)
(PE)

Lasă un răspuns