Drumurile cărășene sub zodia asfaltului!

Drumurile cărășene  sub zodia asfaltului!

Drumurile cărășene sub zodia asfaltului!

Vești bune pentru locuitorii județului Caraș-Severin: asfaltarea drumurilor un obiectiv atins- 120.000 mp covor asfaltic pregătit în Banatul de Munte!
Pe viitor se vor mai adăuga încă 50.000 de metri pătrați de covor asfaltic, dacă județul va beneficia de rectificarea bugetară necesară!
Se regăsesc în cei 120.000 de mp tronsoane de drum din comunele Cărbunari și Ciuchici, necesare pentru realizarea investiției în modernizarea DJ 571-Intersecție DN 57-Moldova Nouă-Cărbunari-Sasca Montană-Ciuchici (intersecție DN 57).
Citește și: Dunca se ține de cuvânt! Începe asfaltarea DJ 581, Grădinari – Secășeni
De asemenea, președintele Consiliului Județean, Romeo Dunca anunță și intrarea în lucrări a podurilor de la Dognecea și Slatina-Timiș.
„Cu DJ 571 suntem foarte avansați. Și lucrurile importante se fac, de banii pe care-i avem. Avem încă 120.000 de metri pătrați de covor asfaltic care este pregătit să fie turnat pe lucrările pe care le-am anunțat. Respectiv extravilanele – că intravilanele le-am făcut – Ohăbița, Delinești, Moldovița, DJ572 Comorâște-Limită de județ, 2,5 milioane de lei, Brădișor. Deci tot ceea ce am promis le vom face, sperăm să nu trebuiască să așteptăm banii de TVA de anul viitor, să primim măcar 5-6 milioane de lei la rectificare, și atunci vom face încă 50.000 de metri pătrați de covor asfaltic,“ precizează Romeo Dunca, președintele CJ Caraș-Severin.
#PNLCS
#DezvoltămCarașSeverin

Lasă un răspuns