Două tiruri s-au tamponat și au oprit circulația!

Două tiruri s-au tamponat și au oprit circulația!

Vă informăm că la această oră, pe DN 6, km 426, la ieșire din Armeniș spre Băile Herculane, circulația rutieră este îngreunată din cauza unui accident rutier fără victime între două autotrenuri, produs pe fondul neadaptării vitezei în curbă, în condiții de carosabil umed.

tiruri accident

Se circulă dirijat pe sensul de mers Caransebeș-Băile Herculane.

Echipajele Poliției Rutiere acționează pentru fluidizarea traficului rutier în zonă, până la remedierea situației.

Recomandăm conducătorilor auto care se deplasează pe tronsonul respectiv să reducă viteza de deplasare și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri.

Datele ne-au fost furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin, prin purtătorul de cuvânt, inspector principal Alina Boeru.

Un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere, din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș, a intervenit de urgență la accidentul dintre cele două tiruri. Ambele  tiruri erau încărcate cu floarea soarelui.


Nu s-au înregistrat victime, in urma ciocnirii celor 2 tiruri a rezultat doar scurgeri de ulei pe carosabil. „Pompierii militari au asigurat masurile PSI la locul accidentului și au curățat carosabilul de substanța uleioasă”, a precizat lt. Adrian Manofu -purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Semenic.

Lasă un răspuns