Daniel Surdu – vești bune pentru Reșița!

Daniel Surdu – vești bune pentru Reșița!

Daniel Surdu – vești bune pentru Reșița!

Daniel Surdu, Secretar de Stat în Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, ne transmite vești foarte bune pentru Reșița, Capitala județului Caraș-Severin, aflată în plină transformare din toate punctele de vedere, reușește încă o victorie în procesul său de modernizare.

„Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (#MDLPA), prin Agenția Națională penttu Locuințe, va construi 36 de locuințe pentru medici în municipiul #Reșița.
Agenția Națională pentru Locuințe a demarat procedura pentru atribuirea contractului de proiectare și execuție lucrări aferent obiectivului de investiție pentru specialiștii din sănătate din județul Caraș Severin, municipiul Reșița, zona Stavila, strada Scorușului’’, menționează liberalul Daniel Surdu!

Reșița și Ocna de Fier - Daniel Surdu

Citește și: Liberalul cărășan Daniel Surdu a fost reprezentatul României la a IV-a ediție a săptămânii Strategiilor Macroregionale a UE
Programul #ANL de construcții locuințe pentru tineri, destinate închirierii, vine și în sprijinul medicilor rezidenți și al specialiștilor din domeniul sănătății, ale căror venituri nu le permit accesul la o locuință în proprietate sau închirierea unei locuințe în condițiile pieței.

Lasă un răspuns