Dan Stan și Ovidiu Rădoi sunt cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean Caraș-Severin!

Dan Stan și Ovidiu Rădoi sunt cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean Caraș-Severin!

Consiliul Judeţean Caraş-Severin a fost convocat astăzi, în ședință extraordinară de președintele Romeo-Dan Dunca cu principalele proiecte de hotărâre privind alegerea celor doi vicepreședinți ai CJ și constituirea comisiilor de specialitate.

Procesul de votare a debutat cu aprobarea comisiei de numărare a voturilor compusă din cinci membri și un secretar, Daniel George Surdu fiind ales președintele comisiei, alături de  membrii: Dumitru Rujan, Nicolae Grindeanu, Petru Rain, Elena Borchescu Ghiță Sporea, ultimul fiind desemnat secretarul comisiei.

Pentru cele două posturi de vicepreședinți ai Consiliului Județean Caraș-Severin au fost nominalizați  consilierii județeni liberali Ovidiu Rădoi și Dan Stan, care au fost propuși de liderul grupului PNL din CJ, Ion Chisăliță.

În urma numărării voturilor, fiind prezenți un număr de 29 de consilieri județeni, Dan Stan și Ovidiu Rădoi au fost votați pentru funcția de vicepreședinți ai Consiliului Județean Caraș-Severin cu majoritatea calificată pentru a fi declarați aleși, prin cele 25 de voturi obținute de Dan Stan și cele 24 de voturi realizate de Ovidiu Rădoi, patru voturi fiind declarate anulate.

foto: captura video facebook Consiliu Județean.

„Această primă ședință a mea în calitate de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin o consider pozitivă, a fost bine pregătită și consilierii județeni sunt pregătiți să mergem înainte și să schimbăm lucrurile, de a propune lucruri bune pentru județ și de a fi aprobate, chiar dacă nu în unanimitate, dar într-o mare majoritate. Să demonstrăm că PNL și consilierii PNL nu își doresc să impună ce vor ei, ci doresc să impună lucruri bune, care sunt votate, aprobate și de ceilalți. Pe cei doi vicepreședinți ar trebui să îi cunoașteți foarte bine. Dl. Dan Stan este pregătit pe probleme juridice, are experiență, a lucrat aici, în Consiliul Județean și dl Ovidiu Rădoi, fost senator este de peste 20 de ani în politică. Am considerat că sunt niște oameni pozitivi pentru bunul mers al județului, ne vom împărți sarcinile, vor veni și dânșii cu propuneri, fiecare va trebui să identifice un segment unde se pricepe cel mai bine, care să îi pună în evidență calitățile”, a spus Romeo Dunca la conferința de presă organizată după ședință.

sursa foto: Consiliu Județean Caraș-Severin

FLORIN ȘTIUBE

Lasă un răspuns