CSM Reșița este pregătită de start!

CSM Reșița este pregătită de start!

CSM Reșița este singura reprezentantă a județului Caraș-Severin în liga a II-a. Echipa din Valea Domanului este pregătită de Alexandru Pelici, ajutat de Călin Mada, Călin Cheregi și Valentin Boșca, ultimul antrenor cu portarii.

Echipa lui Alexandru Pelici a avut vineri o partidă de verificare la Pandurii Târgu Jiu, pe care a câștigat-o cu scorul de 3-1.

„Am jucat pe terenul mare de la Târgu Jiu, unul frumos, cu gazon bun. Mă bucur că nu am avut accidentați și că lotului nostru i s-a alăturat și Ovidiu Rașoveanu, un jucător născut 2002 și care a jucat ultima dată la FC Argeș. Cu noi se pregătește și Adrian Ilie, fundaș de 2002, care este venit de la CFR Cluj.

foto facebook: Miruna Mihancea

Luni avem antrenament și începem programul cu care intrăm în linie dreaptă în situația în care va începe campionatul sâmbătă, pe 29 august, așa cum este anunțat oficial la această oră. În situația, în care startul de campionat va fi amânat cu o săptămână, atunci vom mai disputa un amical cu ASU Poli. Noi suntem pregătiți cu lotul, indiferent că vorbim de startul de campionat pe 29 august sau 5 septembrie. Suntem în grafic. Este îmbucurător că toți jucători sunt valizi, cu două excepții, Vasiu și Bagherea. Îmi pare rău de această situație, Vasiu va intra în pregătire de luni. Regretul cel mare este la situația lui Cătălin Bagherea, care era primă variantă de jucător n. 2002 pentru unsprezecele standard. Este juniorul cel mai aproape de cerințele noastre pentru a face obiectul titularizării. Din păcate s-a accidentat și am fost puși în situația să căutăm variantele Ilie și Rașoveanu”, ne-a spus Alexandru Pelici.

foto facebook: Miruna Mihancea

Campionatul bate la ușă, iar mâine la ora 13,00 este anunțată tragerea la sorți a partidelor ce se vor disputa în turul de campionat. Au fost depuse  21 de cereri de înscriere în campionat, inclusiv Pandurii Târgu Jiu a cărei speță se va definitiva înainte de tragerea la sorți de mâine.

FLORIN ȘTIUBE

Lasă un răspuns