CSM Reșița a spălat rușinea cu Petrolul! I-au bătut pe ”piloți” la Bacău!

CSM Reșița a spălat rușinea cu Petrolul! I-au bătut pe ”piloți” la Bacău!

AEROSTAR BACĂU – CSM REȘIȚA   0-1 (0-1)

Stadion: Aerostar (Bacău); ora 11:00.

Au marcat:  0-1: Laurențiu BUȘ (41);

Arbitru: Sorin Costreie (Buftea) – arbitri  asistenți: Mihăiță Necula (Bucureşti)  – Florian Alexandru Vişan (Galaţi); Rezervă: Valentin Burla (Iaşi);

Obs: Silviu Veronel  Ioan (Galaţi) și Duras Mihai (Fieni).

 Aerostar Bacău (antrenor Cristian Lupuț):  Anca-Trip – C. Ardei, Yabre, Moisi, Mureșan, I. Chirilă, M. Chelaru, Corban (46, Horia Ilie), Ed. Burlacu (77, Danale), Al. Iul. Zaharia (46, Gavrilă), Ct. Vraciu (cpt.).

Pe bancă: Cebotari – Al. Cr. Zaharia, Bobaru, Oteliță, Mir. Manole, Andr. Alexandru.

CSM Reșița (antrenor Alexandru Pelici ): Cobrea – Caius Lungu, Dudea, Dumitraș (61, Vasiu), Vădrariu – Dat (81, Breșneni), Danci (cpt.), Rob. Boboc, L. Buș (74, Astafei), Rașoveanu (61, Bagherea) – Matulevicius (81, Chera).

Pe bancă: Zimmermann – Szijj, Ad. Ilie, D. Ene, Breșneni.

Cartonașe galbene: Boboc.

Golurile: 0-1: CSM Reșița a deschis scorul în urma unui corner executat de înalt în careu, iar Laurențiu Buș a finalizat cu un șut la colțul lung;  

Elevii lui Alexandru Pelici au evoluat cu precizie în Moldova și au obținut victoria mult dorită și atât de necesară. Elevii lui Pelici au reușit să spele rușinea de la meciul cu Ploiești din etapa trecută și au învins la ”piloții” de la Bacău!   

Partida a debutat cu o o fază de atac a gazdelor, care în minutul 3 au trimis un șut a lui Burlacu din alergare, la colțul scurt, dar Alberto Cobrea a fost la post.

Replica Reșiței a venit imediat, prin șutul lui Boboc  (min. 6) din afara careului mare, dar pe lângă portarul Anca-Trip. Prima ocazie clară a meciului a aparținut lui Matulevicius, care a interceptat  după o degajare greșită a defensivei gazdelor, dar șutul plasat de la 13 metri a fost  însă șutul său a fost reținut fără prea mari probleme de portarul Anca-Trip. Portarul reșițean Cobrea și a prins mingea în doi timpi, când a fost din nou la post în minutul 34, la șutul lui Burlacu  din afara careului.  

Pe finalul primei reprize, CSM Reșița a reușit să deschidă scorul prin Laurențiu Buș.

Imediat după pauză, antrenorul Cristian Lupuț a operat două schimbări și i-a trimis în teren pe Andrei Gavrilă și Ilie Horia, însă tot elevii lui Pelici au avut șansa să se desprindă la o diferență de două goluri, la ocazia lui Laurențiu Buș. Acesta a finalizat cu un șut din alergare apărat de Anca – Trip  după un contraatac inițiat după ce Moisi a trimit neglijent o pasă la mijlocul terenului.

În repriza a doua, CSM Reșița a condus ostilitățile, Alexandru Pelici trimițându-i în teren pe Bagherea și Vasiu în minutul 61.   

Gazdele au jucat cu mingi aruncate pe atacanți, dar defensiva reșițeană și-a făcut de fiecare dată datoria.

Cobrea și-a mai făcut datoria la ultima fază a meciului când a ieșit curajos la 16 metri și a prins mingea de pe capul lui Horia!  

Rezultate din runda a III-a (sâmbătă – 12 septembrie 2020).

ACS Fotbal Comuna Recea – ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu 3-4

CS Aerostar Bacău – CSM Reşiţa 0-1

AFC Unirea 04 Slobozia – CS Mioveni 0-0

FC Metaloglobus Bucureşti – CS Concordia Chiajna 1-1

CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu – AFC Turris-Oltul Turnu Măgurele 0-5

Și CSM Slatina – FC Rapid 0-3.

Lasă un răspuns