Cristian Pătru visează la play-off!

Cristian Pătru visează la play-off!

Lotul de handbal a început pregătirile, la Reșița sub comanda antrenorului Bojan Butulija, Ilie Vaidasigan și Cristian Ionescu.

”Au fost prezenți 20 de jucători la întrunire, au lipsit doar cei doi internaționali georgieni, care nu au putut să ajungă. Georgia a intrat abia de săptămâna aceasta pe lista verde de circulație din zona coronavirus și jucătorilor urmează să li se aprobe viza de intrare în România! Am făcut cu toții testul COVID și din fericire, lucrurile sunt în regulă. Antrenorul a gândit un program de câte două antrenamente zilnice, în fapt un 2-2-1, cu luni – două antrenamente unul afară și cel de al doilea în sală, marți la fel și cel de miercuri, în sală. Totul poate fi reglat în funcție de evaluările fizice ale băieților. Dacă băieții se prezintă bine din punct de vedere fizic, atunci vor sta mai mult în sală. Dacă trebuie lucrat la parametrii fizici, atunci pregătirea la teren, va fi prioritară. Totul contează de cum o să treacă băieții peste testele pregătirii fizice”, ne-a declarat, Cristian Pătru, coordonatorul echipei CSM Reșița.

Cristian Pătru – coordonatul secției de handbal a CSM Reșița

Startul Ligii Naționale de handbal este programat pe 19 august, însă Cristian Pătru a făcut o radiografie a echipelor din campionat, în sensul că majoritatea și-au transferat mulți jucători străini, care nu pot să înceapă pregătirea imediat: „Campionatul va începe la mijlocul lui august, dar toată lumea are probleme cu noile transferuri și sunt foarte mulți jucători care nu pot să înceapă pregătirea decât în a doua jumătate a lunii iulie. Nu am o problemă cu data de start, dar este evident că multe echipe nu vor avea ”turate motoarele” la maxim!”

Coordonatorul reșițean a mai vorbit și despre obiectivul echipei CSM Reșița în sezonul viitor: „Dacă ținem cont de istoricul echipei din campionatul trecut, putem fi o formaţie care se bate să evite retrogradarea sau putem fi una care poate visa liniștită la play-off! Este părerea și dorința mea, să ne gândim la play-off, dar este doar o potențială analiză de management. Vom lăsa lucrurile să se dezvolte normal, nu forțăm echipa cu nimic, și rămân cu convingerea că băieții vor progresa în acest campionat”.

FLORIN ȘTIUBE

Lasă un răspuns