Cristian Miclău, primarul orașului Băile Herculane: „Orașul nostru merită să fie condus cu onoare și încredere în continuare. Așa să ne ajute Dumnezeu!”

Cristian Miclău, primarul orașului Băile Herculane: „Orașul nostru merită să fie condus cu onoare și încredere în continuare. Așa să ne ajute Dumnezeu!”
Cristian Miclău, primarul orașului Băile Herculane: „Orașul nostru merită să fie condus cu onoare și încredere în continuare. Așa să ne ajute Dumnezeu!”
Primarul orașului Băile Herculane, Cristian Miclău, a demonstrat nu odată că este un edil preocupat de dezvoltarea urbei stațiune a Banatului Montan. Recent, a avut o reacție fermă și în același timp de bun simț la adresa contestatarilor de ocazie care refuză cu încăpățânare să „vadă” că orașul Băile Herculane este pe un trans ascendent din punct de vedere al investițiilor.   
„În timp ce unii se străduiesc neîncetat să mă arunce în lumina negativă prin diverse conturi false, voi prefera să rămân concentrat pe proiectele noastre constructive, fără a da curs atacurilor la persoană la care sunt supus în această perioadă din partea adversarilor mei politici.
Adevărat, unele dintre aceste proiecte nu au fost finalizate la timp, dar vreau să fiți conștienți și de faptul că acest lucru nu se datorează lipsei de voință sau incompetenței, ci legislației stricte pe care suntem obligați să o respectăm din păcate.
Instituția noastră respectă cu strictețe legea și nu face abateri de la ea, deci nu putem să acționăm aşa cum ne dictează inima sau mintea, de capul nostru, lucru ce a generat de-a lungul timpului, ce-i drept și diverse frustrări pentru unii, dar legea este lege.
Uneori întâmpinăm dificultăți tehnice sau logistice care întârzie procesul de îndeplinire la timp a lucrărilor, precum avem la parcul Vicol sau la piață, dar în ciuda acestor obstacole, vă asigur că toate proiectele începute vor fi finalizate în acest an, conform noilor termene de execuție.
Citește și: Record de proiecte lansate la Băile Herculane! Primarul Cristian Miclău anunță lansarea a trei mari proiecte în valoare de aproximativ 16 milioane lei
Este trist totuși, trebuie să spun, că nici nu a început campania electorală, iar unii aleg să recurgă la mizerii, manipulare și atacuri, în loc să ofere idei și soluții constructive. Aceste tactici nu fac cinste nici unei părți implicate ci doar distrug încrederea și respectul nostru de dezvoltare al stațiunii, lucru care ar putea duce chiar la afectarea turismului din orașul nostru, care după cum se știe, este pe un trend ascendent!
Îmi pare rău că unii nu ințeleg acest aspect și se simt nevoiți să coboare atât de jos în încercarea lor disperata de a câștiga cateva voturi, împrăștiind cu noroi în propria ogradă!
Aşadar, în loc să aruncăm cu săgeți și răutăți, haideți să ne concentrăm pe valorile noastre și pe ceea ce contează cu adevărat: progresul orașului nostru.
Să adunăm gunoiul nu să-l filmăm, să-l punem în coş unde-i e locul, nu pe jos!
Să fim utili, nu bădărani!
Vom continua să lucrăm cu demnitate și respect față de cetățeni, în ciuda provocărilor pe care le întâmpinăm din partea persoanelor răuvoitoare.
Orașul nostru merită să fie condus cu onoare și încredere în continuare. Așa să ne ajute Dumnezeu!”
Cu respect și determinare,
Miclău Cristian
Primar al stațiunii Băile-Herculane

Lasă un răspuns