Cristi Bobar: „Ne așteaptă un meci foarte greu, pe care vrem să-l câștigăm!”

Cristi Bobar: „Ne așteaptă un meci foarte greu, pe care vrem să-l câștigăm!”

CSM Reșița va debuta  în liga secundă,  duminică, 6 septembrie, de la ora 13:00, acasă, cu Petrolul Ploiești, în cadrul etapei a II- a. Sorții au decis ca CSM Reșița să ”stea” în prima etapă, pentru că la startul ligii a II-a au luat startul, 21 de echipe, număr impar.

Echipa din Valea Domanului este pregătită de antrenorul Alexandru Pelici, ajutat de Călin Mada, Calin Cheregi și Valentin Boșca.

CSM  Reșița va aborda turul de campionat 2020-2021 cu următorul  lot:

Portari: Cobrea, Zimmermann, Spînu, Bud.

Fundași:  Lungu (nou sosit de la Ripensia), Dumitraș, Dudea, Ad. Ilie (nou sosit de la CFR Cluj), Vasiu, B. Szijj, Acka, Vădrariu, Rimovecz.

Mijlocași: Danci, Brînzan (nou venit de la FC Argeș), Chera (nou sosit de la Ripensia ), L. Buș, Dat, Găman, Boboc (nou sosit de la Dunărea Călărași), Breșneni, Ov. Rașoveanu (sosit de la FC Argeș), Bagherea.

Atacanți: D. Ene, Matulevicius, Astafei.

 „Cert este că ne așteaptă un meci foarte greu, Petrolul Ploiești vine la Reșița să ia puncte! Jucăm cu echipa care are cel mai mare din liga a II-a, au ca obiectiv promovarea , au contractele jucătorilor cele mai mari, la nivelul ligii a I-a și au bugetul de trei ori mai mare ca al nostru. Antrenorul  lor, Viorel  Moldovan, a creat o echipă puternică, și-a dorit să mai aducă la echipă chiar mai mulți jucători din prima ligă, dar nu toți au dat curs cererii lor. Spun toate aceste lucruri pentru că nu joacă  pe teren, nici bugetele sau numele jucătorilor, noi trebuie să fim motivați, ne dorim să câștigăm  și Petrolul  vrea același lucru.

Cred că va ieși un meci frumos, mai ales că se va juca pe un teren foarte bun și îngrijit!  Avem toți jucătorii apți de joc, noi debutăm acasă după mult timp, ne dorim să câștigăm într-un meci în care adversarii vin să joace la victorie”, a spus  Cristian Bobar, președintele echipei din Valea Domanului.  

Programul Etapei a  2-a

Sâmbătă, 5 septembrie, ora 11,00

Turris Oltul Turnu Măgurele – Metaloglobus București

Concordia Chiajna – Unirea Slobozia

Dunărea Călărași – Fotbal Comuna Recea

Ora 14,00: Farul Constanța – Aerostar Bacău

ora 17,30 : Rapid București  – Pandurii Târgu Jiu

0ra 20,00: FK Csikszereda – U Craiova 1948 SA

Duminică, 6 septembrie

Ora 13,00 : CSM Reșița – Petrolul Ploiești

Ora 18,30 : CS Mioveni – SCM Gloria Buzău

 Luni, 7 septembrie, ora 18,30

Universitatea Cluj – ASU Politehnica Timișoara

 Marți, 8 septembrie, Ora 17,00

Viitorul Pandurii Târgu Jiu – CSM Slatina

Ripensia Timișoara va  sta.

FLORIN ȘTIUBE

Lasă un răspuns