Colegiul Naţional Mircea Eliade Reșița, în top Național. Școală de top!

Colegiul Naţional Mircea Eliade Reșița, în top Național. Școală de top!

Colegiul Naţional Mircea Eliade Reșița, în top Național. Școală de top!

Colegiului Național Mircea Eliade Reșița a fost premiată la nivel national datorită calității educaționale de excepție! Așa cum se vede în mod clar, în ultimii ani, activitatea educațională desfășurată în cadrul Colegiului Național Mircea Eliade Reșița a atras atenția, la superlativ, mai multor organisme de la nivel național, inclusiv a Ministerului Educației Naționale.

Colegiul Naţional Mircea Eliade Reșița

Că acest Colegiu renumit al Reșiței și al județului este pe drumul cel bun, pe podiumul învățământului cărășean se observă din atingerea anumitor indicatori cum ar fi procentul de promovabilitate care se apropie în ultimii doi ani către 100% la Examenul de Bacalaureat, de distincțiile primite cum ar fi: Școală Europeană, titlul oferit de către Ministerul Educației Naționale în urma unui Concurs național care arată dimensiunea Europeană a activităților desfășurate în cadrul Colegiului Eliade dar și multitudinea de premii obținute la concursurile și olimpiadele școlare.
Citește și: Olimpicii la limba și literatura română vin la Colegiul Naţional Mircea Eliade Reșița
Activitățile educationale diverse și atractive fac ca seriozitatea și rigoarea de la cursurile de clasă să alterneze cu activități extrașcolare care sunt atractive și ajută la dezvoltarea personalității elevilor și integrarea mult mai ușor ulterior în mediul universitar. Este de menționat că în cadrul acestui Colegiul, la liceu, funcționează profilul unic la nivel de județ: Filologie Bilingv Engleză, profil ce atrage cei mai buni elevi din județ, elevi iubitori de limba engleză.
Sigur că la acest profil predau profesori titrați cum ar fi doamna profesoară Cristina Lerch care pe lângă implicarea ei în tot ce înseamnă examene Cambridge, este și coordonatorul mai multor proiecte Erasmus + prin care elevi și profesori ai liceului desfășoară schimburi de experiență cu elevi din alte țări, călătorind în mod regulat în alte state ale UE.
Pe acest fond, a venit o nouă apreciere din partea forurilor Nationale care premiază activitatea Colegiului Național Mircea Eliade Reșița, în urma unor analize atente care au avut în vedere satisfacerea gradului de mulțumire a beneficiarilor direcți ai Educației: elevi și părinți!
Asociația Studiului de Cercetare a Informațiilor a premiat Colegiul Naţional Mircea Eliade Reșița cu Diplomă de Excelentă pentru rezultatele deosebite avute și pentru reputația excelentă avută.
Deci ca să reluăm un motto al celor de la Colegiul Naţional Mircea Eliade: Hai la Eliade, școala unde excelența este la ea acasă, școala care nu lasă pe nimeni în urmă!

Lasă un răspuns