Ce urmează pentru PSD? „Tristeți duminicale…”

Era foarte greu de crezut că Ion Mocioalcă se va întoarce în PSD Caraș-Severin, ca și candidat pe primul loc pe lista de la Senat.

foto:nutotei.ro

Nici nu bănuia Marian Nistor, în 1999 când lansa melodia ” Tristeți duminicale…” ce figurează pe albumul cu nume predestinat ” Biblia și pușca”, implicațiile electorale și nenumăratele duminici triste care vor urma pentru partidul la care, cu icnete tovarășesti, a trudit cândva Ion Ilici Iliescu. Este vorba, desigur, despre duminicile în care sunt organizate alegerile, pe care, iată, social democrații le pierd la foc automat.

Surse din interiorul partidului împrăștie anunțuri triste, aproape la fel de triste precum cele de condoleanțe: cele câteva locuri chinuite pe care spera să le prindă pesediștii în parlament sunt vânate și disputate mai ceva decât tablourile lui Da Vinci!

foto: realitatea de resita

A fost se pare, o forfotă și o înghesuială teribilă pentru locurile acelea amărâte, iar atmosfera din partid nu este deloc una propice înțelegerilor amiabile. Silviu Hurduzeu împreună cu aliații din PMP și Pro România a reușit să pună partidul pe butuci, așa cum mulți dintre noi am previzionat de ceva vreme, obținând la locale un scor rușinos, într -un județ care a fost un fief  PSD.

Prin urmare, dragi concetățeni social democrați, lăsați deoparte politica, la care ați demonstrat că vă pricepeți ca baba la mitralieră și puneți osul la treabă, fiecare la ce știe să facă, aragaze, înfiletat de becuri, colecții de lănțișoare…. Poate că în felul acesta, duminicile voastre vor fi mai vesele și n-o să mai fiți stresați cum sunteți acum. Nu de alta, dar stresul acesta chiar că nu e bun la nimic!

SORIN OȘAN

Lasă un răspuns