Cartierele Moroasa și Dealu Crucii vor fi modernizate!

Cartierele Moroasa și Dealu Crucii vor fi modernizate!

  În urmă cu 4 ani, înainte ca primăria sa fie câștigată de Ioan Popa, reșițenii erau păcăliți în preajma alegerilor cu lucruri mărunte, făcute de mântuială, două-trei băncuțe în fața blocului, gropile din asfalt completate cu smoală și încălzite cu butelia, panseluțe ș.a.m.d.

  Reșița s-a schimbat mult în  bine în ultimii 4 ani, în locul promisiunilor deșarte din preajma alegerilor au apărut proiecte mari, zone reabilitate integral, avem  din nou speranță …..

 Bineînțeles că mai este foarte mult de lucru, nu se putea cuprinde în doar 4 ani toate problemele orașului, însă Ioan Popa vine cu o veste bună si pentru locuitorii cartierelor Moroasa si Dealu Crucii.

 „Eu știu nemulțumirile tuturor cetățenilor din fiecare cartier al Reșiței, avem câteva zone vitregite cum ar fi Moroasa veche, zona „Fluturelu”, cu străzile Codrului, Caen si Poptelecan unde oamenii sunt extrem de nemulțumiți. Eu îi înțeleg, în aceea zonă au fost lucrări la apa la gaz, piatra cubică a fost răscolită, nenorocită. Niciodată nu va mai putea pusă la loc cum a fost, vom moderniza complet cartierul Moroasa! 

Pentru Dealul Crucii avem un proiect GAL de 9 milioane de euro, este prinsă proiectarea, rândurile 1,2,3, strada Feroviarului, va circula un microbuz care va prelua populația si va cobora lângă liceul Diaconovici Tietz. Niciodată, nimeni nu a luat oamenii din acest cartier cu un mijloc de transport urban!” – Ioan Popa, primarul municipiului Reșița.

strada George Enescu

SORIN OȘAN

One thought on “Cartierele Moroasa și Dealu Crucii vor fi modernizate!

  1. Vreau so trăiesc si pe asta.Sa fie odată si in Deal asfalt sa poti urca cu masina din oras in orice anotimp.Sa nu mai cheltuim bani grei pe reparatii la masini.Nici o zona de urcare nu este ok in Dealul Cruci si vine imediat iarna.Sa nu mai vorbim de un magazin de doamne ajută. Care ar fi de mare ajutor inspecial pentru cei bătrâni.Poate am sa apuc sa vad toate astea odată făcute si aici.

Lasă un răspuns