Caransebeşeanul Dorian Armaş, medalie de aur la Balcaniada de culturism

Caransebeşeanul Dorian Armaş, medalie de aur la Balcaniada de culturism

După ce, la sfârşitul lunii trecute, s-a întors de la Campionatul Naţional de Culturism şi Fitness de la Sibiu cu titlul de Campion naţional la categoria Masters (peste 40 de ani) şi un loc II ocupat la Seniori – Clasic Fizic, rezultate pentru care a fost selecţionat în Lotul Naţional al României, în zilele de 5 şi 6 septembrie, caransebeşeanul Dorian Armaş a participat la Campionatele Balcanice de Culturism şi Fitness de la Drobeta Turnu Severin.

La competiţia la care au fost prezenţi sportivi din 12 ţări, Dorian Armaş  a obţinut medalia de aur şi titlul de Campion balcanic la categoria Masters MGI Bodybuilding Classic – Open.

„A fost extrem de plăcut, dar în primul rând a fost o mare onoare şi mândrie pentru mine să reprezint Caransebeşul şi România la această competiţie. A fost o experienţă unică să fiu alături de atâţia mari campioni, de mari antrenori care au fost şi fizic, şi cu sufletul alături de noi şi ne-au ajutat în permanenţă. Pregătirea din ultima săptămână a fost un calvar plăcut, nici n-am simţit cum a trecut timpul, am trăit efectiv un vis şi am încercat să dau tot ce am avut mai bun, însă tot meritul cred eu că aparţine antrenorului meu Adrian Chelba, de la Timişoara.

Eu consider că nu doar mi-am atins obiectivele, dar chiar le-am depăşit, şi de aceea am datoria morală să continui cu pregătirea”, ne-a spus proaspătul campion balcanic Dorian Armaş.

Cosmin VLAD

Lasă un răspuns