Bestia cu chip de om. Și-a violat fiica de cinci ani!

Bestia cu chip de om. Și-a violat fiica de cinci ani!

În cursul nopții de 18 spre 19 iulie, cadre de la Poliția Municipiului Caransebeș au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 44 de ani din municipiu, bănuit că în urmă cu o săptămână și-ar fi violat fiica de 5 ani.

Astăzi, Parchetul de pe lângă Judecatoria Caransebeș a formulat propunere de arestare preventivă în cauză, suspectul fiind prezentat Judecătoriei Caransebeș, care a dispus arestarea preventivă, pentru 30 zile, a acestuia.

Sâmbătă, 18 iulie, în jurul orei 20.40, polițiștii au fost sesizați de vecini cu privire la faptul că o minoră ar fi fost agresată sexual de tatăl sau. Bărbatul locuia singur împreună cu fiica acestuia, soția fiind plecată în străinătate.

Minora a fost imediat preluată de către psihologi și reprezentanți ai Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin și introdusă într-un centru social, în vederea acordării de asistență de specialitate.

În urma examinării medico-legale, au fost identificate urme care susțin acuzația de viol.

În acest caz, politiștii, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș, au întocmit acte premergătoare săvârșirii infracțiunii de viol și efectuează cercetări în scopul tragerii la răspundere penală a persoanei vinovate.

Bărbatul de 44 de ani a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Politie Judetean Caraș-Severin, pentru 30 de zile.

„Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, persoana cercetată beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, se arată în comunicatul semnat de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, inspector principal Alina Boeru.

FLORIN ŞTIUBE

Lasă un răspuns