Bărbat de 63 de ani găsit decedat!

Bărbat de 63 de ani găsit decedat!

Bărbat de 63 de ani găsit decedat!

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin au efectuat căutări în vederea depistării unui bărbat de 63 de ani. Acesta a plecat în data de 15 martie de la domiciliu și nu a revenit.
Polițiști de la Poliția Stațiunii Băile Herculane au fost sesizați de soția acestuia, despre faptul că VITAN PETRE a plecat în data de 15 martie 2024, în jurul orei 09.00, de la domiciliul din comuna Topleț, fără a-i spune unde pleacă, și până în prezent nu a revenit.
Citește și: Tânăr de numai 22 de ani a decedat! A condus autoturismul fără permis și s-a izbit de un copac! Sunt și 3 victime colaterale!
În urma sesizării polițiștii au demarat verificările și căutările, în zona gărilor, autogărilor, unităților spitalicești, precum și în alte locuri unde ar putea fi găsit.
În această dimineață, polițiști de la Poliția Stațiunii Băile Herculane au continuat căutările bărbatului de 63 de ani. În jurul orei 10.00, persoana a fost găsită decedată, în albia râului Cerna.
În urma examinării sumare a cadavrului nu au fost identificate urme de violență care să creeze suspiciuni cu privire la decesul acestuia.
Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului. Cercetările continuă în acest caz.

Lasă un răspuns