Autoturism în valoare de 6000 euro confiscat la vamă! Mașina era dată în urmărire de autoritățile suedeze!

Autoturism în valoare de 6000 euro confiscat la vamă! Mașina era dată în urmărire  de autoritățile suedeze!

Autoturism în valoare de 6000 euro confiscat la vamă! Mașina era dată în urmărire de autoritățile suedeze!

Polițiștii de frontieră timișoreni au descoperit un autoturism în valoare de aproximativ 6000 de euro, căutat de autoritățile din Suedia. Mijlocul de transport a fost indisponibilizat la sediul Poliției de Frontieră până la finalizarea cercetărilor.

În data de 24 mai 2024, ora 12:15, la Punctul de Trecere al Frontierei Moravița, s-a prezentat pentru controlul de frontieră, pentru a intra în țară, un bărbat cu dublă cetățenie (română și sârbă). Bărbatul, în vârstă de 23 de ani, a condus un autoturism marca Audi.

Citește și: Au vrut să ajungă (ilegal) în … Europa! I-au oprit polițiștii de frontieră de la Socol!

La controlul de frontieră, în urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul este semnalat ca bun căutat în vederea confiscării. Alerta era emisă de autoritățile din Suedia.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că nu știa faptul că mașina se află în atenţia autorităților. El a cumpărat autoturismul în anul 2022, din Serbia.

Mașina, în valoare de aproximativ 6000 euro, a fost indisponibilizată la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Moravița.

În cauză, polițiștii de frontieră au întocmit actele de urmărire penală pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire. Urmează ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale.

Lasă un răspuns