Andra Pleșa: „Voi fi primarul oamenilor, nu “doar un edil” din Caransebeș!”

Andra Pleșa: „Voi fi primarul oamenilor, nu “doar un edil” din Caransebeș!”

Andra Pleșa este Consilier local PNL și candidat la funcția de Primar al Municipiului Caransebeș, care recent a fost alături de locuitorii cartierelor Pipirig, Cartier Nord și Valea Cenchii.

Andra a ascultat ofurile oamenilor, le știa neajunsurile, i-a încurajat și le-a demonstrat că are pregătite variante imediate pentru îmbunătățirea standardului de viață!

   În Pipirig

„Suntem #tineri. Suntem energici. Venim cu forţe proaspete pentru #Caransebeș.

În cartierul #Pipirig, am întâlnit cei mai optimiști și calzi oameni.

Încurajările lor ne dau #speranţa că se poate, #siguranţa că avem pentru cine lupta și #certitudinea că suntem pe drumul cel bun.

Mulţumesc!” – 🔹Andra Pleșa – Consilier local PNL și candidat la funcția de Primar al Municipiului Caransebeș.🔸

#sepoate #alegerilocale2020 #27septembrie #EuTincuTine #PNL”

În Cartierul Nord

„Împreună cu echipa #PNL #Caransebeș și candidaţii pentru Consiliul Local, am discutat sincer cu oamenii din cartierul Nord și ne-am încărcat din atmosfera însufleţită pe care ei, prin micile lor bucurii cotidiene, o dau orașului.

Caransebeșenii zâmbesc pretutindeni, au învăţat să trăiască cu puţin și s-au obișnuit cu neajunsurile.❗

Lucrurile nu trebuie să mai rămână așa❗

Eu îmi doresc mai mult pentru #Caransebeș. Și oamenii la fel! Sunt o mulţime de lucruri pe care viitoarea administraţie trebuie să le așeze pe lista de priorităţi: salubrizarea străzilor, refacerea spațiilor verzi, locuri de joacă pentru copii, reabilitarea blocurilor, dar mai cu seamă, diminuarea gradului de infracţionalitate.

Există soluţii pentru toate acestea, pe care le-am cuprins deja în lista mea de #proiecte. Sunt și multe idei care au venit din partea cetăţenilor și care îmi doresc să se regăsească pe agenda viitoarei conduceri locale.

Orașul este înainte de toate, al oamenilor, iar administraţia va deveni a lor și pentru ei”🔹Andra Pleșa – Consilier local PNL și candidat la funcția de Primar al Municipiului Caransebeș.🔸

#CartierNord #Caransebes”

În Valea Cenchii

“Oamenii buni merită fapte bune!

„Am văzut bucurie sinceră în privirile celor pe care i-am întâlnit în Valea Cenchii, deși sunt multe probleme care încă nu și-au găsit rezolvarea. Îi admir pentru felul în care reușesc să fie atât de optimiști și autentici.

Lipsa canalizării, a locurilor de joacă pentru copii, a unor limitoare de viteză, a reţelei de gaz rămân problemele acute ale zonei. Pentru fiecare însă, există o rezolvare, prin proiecte susţinute fie de la bugetul local, fie din fonduri europene și guvernamentale.

Am discutat aplicat despre toate acestea și am promis un lucru: în tot ceea ce voi face, dacă voi obţine încrederea caransebeșenilor, în 27 septembrie, voi ține cont de dialogul de ieri cu cetăţenii din Valea Cenchii”, a spus 🔹Andra Pleșa – Consilier local PNL și candidat la funcția de Primar al Municipiului Caransebeș.🔸

Vă asigur că voi fi primarul oamenilor, nu “doar un edil” din Caransebeș.

#valeacenchii

#cartierdecaransebes

#caransebesmeritafapte”

FLORIN ȘTIUBE

Lasă un răspuns