Alin Muntean  -„Detector pentru viaţă” nu este doar o simplă campanie, pune treptat aceeaşi atenţie şi pe prevenţie, dar şi pe intervenţie’’

Alin Muntean  -„Detector pentru viaţă” nu este doar o simplă campanie, pune treptat aceeaşi atenţie şi pe prevenţie, dar şi pe intervenţie’’

Alin Muntean  – „Detector pentru viaţă” nu este doar o simplă campanie, pune treptat aceeaşi atenţie şi pe prevenţie, dar şi pe intervenţie’’.

Campania “Detector pentru viaţă”, derulată de Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, cu sprijinul E.ON, Delgaz Grid, începe pe 2 martie, anunță secretarul de stat liberal, Alin Muntean.
Vor fi instalate 10.000 de detectoare, dintre care 7.500 de fum 2.500 de monoxid de carbon, asigurate de E.ON de Delgaz Grid, în 10 -15 localităţi din 20 de județe printre care și Caraș-Severin.
Detectoarele au garanţie de 10 ani şi o durată a bateriei de funcţionare de 10 ani. Sunt vizate casele mai vechi, casele în care locuiesc bătrâni, persoane cu dizabilităţi sau mulţi copii.
Citește și: Subprefectul județului Caraș-Severin, Alin Muntean, absolvent al Programului de formare specializată pentru numirea în aceste funcții de demnitate publică
„Ținta noastră principală în spatele acestei campanii este puterea exemplului şi încurajarea oamenilor să achiziţioneze astfel detectoare care nu sunt scumpe deloc.Campania “Detector pentru viaţă” va scădea cifrele care ne-au întristat prin tragismul lor dacă noi continuăm pe această cale a prevenţiei. Şi nu este doar o simplă campanie, este vorba de o schimbare de abordare în gândirea şi acţiunea noastră, în sensul de a pune treptat aceeaşi atenţie şi pe prevenţie, dar şi pe intervenţie’’, a adăugat Alin Muntean.
Ministrul Afacerilor Interne Cătălin Predoiu a subliniat că această campanie va salva vieţi şi va duce la creşterea nivelul de siguranţă al cetăţenilor.
PNL nu lasă pe nimeni în urmă!
sursa: PNL Caraș-Severin (facebook)

Lasă un răspuns