Alin Minteuan debutează cu CSM Reșița la Mioveni! Exact contra lui Pelici!

CSM Reșița are un nou antrenor după demisia recentă a lui Alexandru Pelici după meciul de acasă cu Pandurii Târgu Jiu. Noul tehnician care o pregătește pe CSM Reșița este clujeanul Alin Minteuan cel care a acumumlat o vastă experiență ca antrenor secund la CFR Cluj și care anunța recent că dorește să înceapă efectiv munca de antrenor principal pe un proiect bine definit.

Tehnicianul dinValea Domanului are un debut nu tocmai ușor și asta pentru că rosso-nerii vor da piept sâmbătă, 7 noiembrie 2020, de la ora 11,00 tocmai cu fostul tehnician din Valea Domanului, Alexandru Pelici, cel care a acceptat oferta celor de la Mioveni după demisia de la CSM Reșița.

Sigur, că acest lucru are avantaje și dezavantaje pentru elevii lui Alin Minteaun, cei care mâine pot dovedi că știu toate secretele fotbalului legate de abordarea partidelor de către Alex Pelici.

De altfel, Minteuan a acceptat oferta Reșiței după ce a analizat cu atenție lotul rosso-nero, unul dintre motivele principale pentru care a ales Reșița fiind faptul că în echipa din Valea Domanului sunt mulți fotbaliști cu experiența primei ligi, care trebuie „reactivați” care suferă din punct de vedere al moralului, pentru abordarea cu încredere a partidelor.

Misiunea lui Alin Minteuan nu este ușoară la Reșița, însă tehnicianul ardelean a luat în calcul toate posibilitățile pentru a reuși revigorarea rezultatelor echipei din Valea Domanului.

foto facebook msm

„Am găsit probleme la echipă, este o situație mai delicată, iar punctajul obținut este destul de slab. Mă bucur că după primele antrenamente am văzut o reacție fantastică din partea jucătorilor și asta ne dă încredere tuturor pentru meciul de sâmbătă. Prima prioritate este să adunăm puncte și să urcăm în clasament, să jucăm cu capul sus, cu zâmbetul pe buze, să facem această meserie din plăcere. Avem sprijinul conducerii, dar totul depinde de ei, noi antrenorii, conducătorii și cei de la club suntem în slujba jucătorilor. Vreau să-i asigur pe suporteri că am venit la Reșița să construiesc ceva, mă voi implica 100% și îi asigur că voi face tot ceea ce va depinde de mine. Și fotbaliștii vor face la el, vor da totul la fiecare meci cât timp voi fi eu la Reșița, pentru că totul se face cu sacrificii”, a spus Alin Minteuan la finele antrenamentului pentru pregătirea meciului cu Mioveni.

Lotul este valid pentru meciul cu Mioveni, cu excepția lui Acka – suspendat, iar Chera și Nini Popescu lipsesc din motive medicale.

Echipa rosso-nero a plecat astăzi în jurul prânzului către Mioveni.

FLORIN ȘTIUBE

Lasă un răspuns