Accident și la Piatra Scrisă

Accident și la Piatra Scrisă

În urma unui apel la Serviciul unic de urgență 112, un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș a intervenit în cel mai scurt timp la un accident rutier pe drumul European E70, la Piatra Scrisă.

La locul accidentului s-au găsit un autoturism răsturnat pe Drumul european și trei persoane conștiente, neîncarcerate, care au ieșit singure din mașină și care au refuzat transportul la spital.

Foto ISU Semenic

Pompierii au intervenit cu o autospecială de stingere, un echipaj al Serviciului Medical de Urgență, Resuscitare și Descarcerare, la fața locului acționând și două echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Caraș-Severin și un echipaj al Inspectoratului de Poliție Județean.

Pompierii militari au actionat pentru degajarea resturilor de pe partea carosabilă, au luat măsurile de prevenire și stingere a incendiului aferente, care au dus la reluarea circulației rutiere pe un singur sens de mers.

Informațiile ne-au fost oferite de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Semenic” Caraș-Severin, prin purtătorul de cuvânt, slt. Adrian Manofu.

Lasă un răspuns