PNL Caraș-Severin îl susține pe premierul Nicolae Ciucă la șefia partidului

PNL Caraș-Severin îl susține pe premierul Nicolae Ciucă la șefia partidului
Partidul Național Liberal filiala Caraș-Severin s-a dovedit încă odată a fi avangarda în luarea deciziilor optime de natură politică și nu numai. Ultimele evenimente politice din sfera liberală, recenta demisie prezentată de președintele partidului Florin Cîțu, a demonstrat că liberalii din Banatul de Munte sunt fini analiști ai scenei politice românești și implicit oameni de acțiune.

PNL filiala Caraș-Severin s-a regăsit printre primele organizații liberale care au solicitat de urgență convocarea ședinței extraordinare a Consiliului Național de astăzi. Biroul Politic Județean al Filialei PNL Caraș-Severin a decis ca președintele Marcel Vela să solicite conform statutului, în numele filialei, convocarea ședinței extraordinare a Consiliului Național al PNL pentru data de 3 aprilie 2022. Pentru ziua de astăzi a fost convocat Consiliul Național. Acesta este forul care poate declanșa un congres extraordinar al PNL, potrivit Statutului partidului. Congresul a fost stabilit pentru data de 10 aprilie.

Citește și: PNL filiala Caraș-Severin solicită convocarea ședinței extraordinare a Consiliului Național

Marcel Vela, președintele PNL Filiala Caraș-Severin, a demonstrat ca de fiecare dată că are pregătite și decizii fiabile. Liberalii din Caraș-Severin vor vota în funcția de președinte al Partidului Național Liberal, la Congresul PNL, pe senatorul Nicolae Ciucă, Prim-Ministrul României.

PNL Caraș-Severin - Ciucă

Marcel Vela: „Îl susțin pe senatorul Nicolae Ciucă, Prim-Ministrul României ca președinte al PNL”

Marcel Vela a prezentat public și motivele pentru care soluția propusă de elita liberală pentru funcția de președinte al Partidului Național Liberal este senatorul Nicolae Ciucă, actualul  Prim-Ministrul al României. Îl susțin, pentru că îl cunosc foarte bine. Este un om extraordinar, un manager profesionist, care se dedică total țării, fiind un camarad deosebit și un patriot adevărat.
În vremurile grele, partidul a avut nevoie de lideri competenți, oameni de stat care să reprezinte națiunea cu responsabilitate și curaj”, a precizat Marcel Vela.

Lasă un răspuns