Se modifică programul cu publicul la Serviciul de Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase

Se modifică programul cu publicul la Serviciul de Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase

Începând cu data de astăzi, 15.01.2021, activitatea de relații cu publicul organizată la nivelul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Caraș-Severin, de preluare a cererilor și eliberare a documentelor cu privire la autorizarea/menținerea autorizării persoanelor fizice pe linie de arme se modifică și se va desfășura în zilele de marți si joi, între orele 10.00 – 13.00.
Pentru informații suplimentare, puteți apela Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Caraș-Severin, la numărul de telefon 0255/50.22.05.

sursă foto: impactpress.ro

Formularele tipizate privind activitatea S.A.E.S.P. pe linie de autorizări persoane fizice/juridice sunt prevăzute în Anexele nr. 1-49 din H.G. nr.11 din 2018 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr.295/2004 privind regimul armelor și al munițiilor.

„Din motive de siguranță medicală, care vizează prevenirea răspândirii și infectării cu virusul Sars-CoV-2, toți cei care vin să depună sau să ridice documente sunt rugați să respecte regulile de prevenire și să păstreze distanţa de cel puţin un metru faţă de funcţionarul de la ghişeu, precum şi faţă de celelalte persoane din sediul instituţiei”, ne-a trasmis inspector principal Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

ȘTIUBE FLORIN

Lasă un răspuns