524 de sancţiuni contravenţionale în doar 3 zile!

524 de sancţiuni contravenţionale în doar 3 zile!

524 de sancţiuni contravenţionale în doar 3 zile!

Dintre acestea, 471 au fost pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, mai exact pentru lipsa măştii de protecţie, 51 pentru nerespectarea interdicţiei de circulaţie pe timpul nopţii, iar două pentru încălcarea limitelor legate de programul de lucru de către doi agenţi economici.


A existat şi un dosar penal întocmit de poliţişti pentru infracţiunea de zădărnicire a combaterii bolilor, după ce sâmbătă, în jurul orei 17.50, un cadru medical de la Spitalul Judeţean din Reşiţa i-a anunţat că o femeie internată şi confirmată cu noul coronavirus a părăsit unitatea fără acordul medicilor. „În aceeași zi, femeia în cauză, în vârstă de 55 de ani, a fost identificată de polițiști la domiciliul acesteia, de pe raza comunei Ticvaniu Mare, persoana refuzând deplasarea cu ambulanța la spital și izolându-se la domiciliu împreună cu membrii familiei. Polițiștii au informat Direcția de Sănătatea Publică din Caraș-Severin pentru dispunerea de măsuri conform competențelor“, informează inspector principal Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Judeţean Caraș-Severin.

În total, în acţiunile din week-end, au fost angrenaţi 440 de oameni ai legii. Au fost verificate 138 de societăți comerciale şi 290 de mijloace de transport persoane, dintre care 104 au fost mijloace de transport public în comun, fiind legitimate peste 5.000 de persoane.

ALEXANDRA PASCARIU

Lasă un răspuns